• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2020

18:35

DVOJAC KOJI SE SPOJIO DRUŠTVENE MREŽE I SPORT: Đota i Triki otkrivaju drugu stranu fudbala i košarke na RED TV-u!

Ostali sportovi

DVOJAC KOJI SE SPOJIO DRUŠTVENE MREŽE I SPORT: Đota i Triki otkrivaju drugu stranu fudbala i košarke na RED TV-u!

Podeli vest

Oni su nešto nesvakidašnje.

Možda vam imena Nikola Milošević i Nemanja Blažić ne znače mnogo, ali ako kažemo Đota Freestyle i Triki, verujemo da retko ko ne zna o kome se radi. Oni su mladi, drugačiji, interesantni i bave se sportom, zbog čega stekli popularnost i status influensera – dovoljno da postanu voditelji na RED TV-u! Njihova uloga na televiziji neće se razlikovati mnogo od onoga što plasiraju svojim pratiocima na mrežama – jer upravo su zbog toga postali idoli tinejdžera. A RED TV pružiće im priliku da svoje veštine predstave na drugačijem nivou i mnogo većem broju ljudi.

Foto: Red Tv


Zahvaljujući akrobacijama sa fudbalskom loptom i raznim izazovima koje je stavljao pred druge ali i sam odgovarao na njih, Đota je stigao do više od 1.000.000 pratilaca na Jutjubu i čak 622.000 pratilaca na Instagramu. Impresivno zar ne? Činjenica da je influenser donela mu je popularnost i život kakav je želeo, a od 3. oktobra odgovoriće na novi izazov i to pred nekoliko miliona gledalaca – kroz emisiju “Đota Footmania” koju će voditi na RED TV-u. Đota će razgovarati sa poznatima u studiju, stavljati ih na testove, a pokazaće i svoje veštine i naučiti vas trikovima sa fudbalskom loptom.

- Prebacujem sadržaj sa svog Jutjub kanala na televiziju, ali na mnogo višem nivou. Na RED TV-u to
će moći da vidi veći broj ljudi, da se zainteresuje za to čime se bavim i čime bi oni potencijalno
mogli da se bave. Trudim se da kroz promovisanje sporta budem dobar uzor mladima. Ako ne
gledate RED TV zbog mene, onda ga gledajte zbog drugih ljudi, ali prvenstveno zbog mene.
Očekuje vas najjači kontent prilagođen mlađim generacijama i onima koji se tako osećaju – kaže
Đota.

Foto: Red Tv


Sa druge strane, Triki će vam pokazati nešto što niste ni pomislili da je moguće izvesti sa košarkaškom loptom. Bavi se freestyle košarkom, najpoznatiji je basketaš među influenserima i deo je najboljeg
strateškog tima na svetu – Harlem Globetrotters – poznatog po egzibicijama na košarkaškom terenu. U svom stilu Triki spaja ono po čemu su Harlem Globetrotters-i poznati: atletiku, pozorište i komediju – dovoljno atraktivno da svoje veštine pokaže na velikom ekranu. A za to nema boljeg mesta od RED TV-a.
- U emisiji „1 na 1 sa Trikijem“, učiću vas raznim trikovima, igraće se i basket, biće tu i igre 1 na 1,
razni izazovi, šutiranje trojki, uglavnom, biće sporta što je najvažnije – kaže Triki, koji će izazivati
poznate na basket, a gledaoce će učiti raznim trikovima.
Spoj društvenih mreža i sporta je moguć: Triki i Đota će vam pokazati drugačiju, modernu i zabavnu
stranu sporta od 3. oktobra na RED TV-u!

Foto: Red Tv

 

Foto:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59