• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

07:56

(VIDEO/FOTO) SRPSKA ZVER, UNAKAZIO JE AMERIKANCA! Strašni Todorović, RASTURIO GA JE OD BATINA, razbio ga je razornim udarcima!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) SRPSKA ZVER, UNAKAZIO JE AMERIKANCA! Strašni Todorović, RASTURIO GA JE OD BATINA, razbio ga je razornim udarcima!

Podeli vest

Velika pobeda i spektakularan debi Duška Todovića u UFC-u u Abu Dabiju protiv Dekuana Taunzenda

Dočekao je ulazak u oktagon posle godinu dana nakon što je izborio ugovor s najvećom svetskom promocijom, i pokazao koliko je dobar. Nakon dominantne prve runde u drugoj je završio posao protiv Tauzenda, zvanog Tarantula. 

Već nakon samo 15 sekundi borbe, Todorović je napao protivnika serijom udaraca, poslao ha je na ogradu kaveza a onda nastavio da ga "ubija" od batina.

 

 

Tauzend nije imao rešenje za Srbina, nešto je jalovo pokušavao, ali ti udarci ništa nisu mogli Todoroviću. Posle dominacije u klinču, Todorović je "častio" Tarantulu još jednom ubitačnom kombinacijom, pa je ovaj jedva ostao na nogama. Statistika je pokazala 53 značajna udarca Todorovića, dok je Amerikanac pogodio 11.

Srpski borac je vrlo brzo želo da završi posao, pa je na početku druge runde krenuo na rušenje Amerikanca što mu je odmah uspelo. Usledili su siloviti udarci Srbina dok je rival nemoćno ležao na podu, a Amerikanac nije odgovorao, što je sudija tražio od njega pa je nakon nešto više od tri minuta borbe u drugoj rundi došlo do prekida.

Foto: printscreen

 

 

 

Duško Todorović nakon ovog trijumfa ima skor od 10:0, uz devet pobeda s prekidom. Nema sumnje, navijači jedva čekaju novu borbu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija