• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

09:10

(VIDEO/FOTO) ŽESTOK OBRAČUN "VEČITIH" NA TRGU! Zvezda razbila Partizan!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) ŽESTOK OBRAČUN "VEČITIH" NA TRGU! Zvezda razbila Partizan!

Podeli vest

Prvi večiti derbi posle 26 godina u boksu održan je u subotu na Trgu Republike u Beogradu, a bokseri Crvene zvezde izašli su kao pobednici ukupnim rezultatom 10:8!

Pravi bokserski spektakl, vredan večitog derbija! Uz prisustvo brojnih zvanica iz sveta sporta i sjajne mečeve kao dokaz da se boks vraća na velika vrata domaćeg sporta. 

Foto: TANJUG

 

Ukupan rezutat bio je 10:8 za Zvezdu, a za crveno-bele pobeđivali su ​ Nemanja Gavrilović (60 kg), Nenad Jovanović (64 kg), Damijan Grmuša (69 kg), Sandro Poletan (75 kg) i Milosav Savić (91 kg).

Foto: TANJUG

 

Sa druge strane pobede za Partizan osvarili su  Omer Ahmetović (52 kg), Strahinja Karabegović (69 kg), Saša Milovac (81 kg) i Dušan Veletić (91+ kg).

Foto: TANJUG

 

Predsednik Bokserskog saveza Srbije bio je zadovoljan kako je sve prošlo i najavio buduće akcije za promociju boksa.

- Ja sam prezadovoljan kako je sve proteklo. Srbi vole boks. Okupili smo odlične borce iz cele države, koji su zaista ostavili srce na Trgu Republike. Idemo dalje, sve za dobrobit srpskog boksa. Učinićemo sve da ukoliko epidemiološka situacija i vreme dozvoli, do kraja godine organizujemo još nekoliko promotivnih bokserskih spektakl - rekao je Nenad Borovčanin.

Foto: TANJUG

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija