• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

22:48

OLIVERA U OČAJU! Napadnuta sam s namerom i sada se plašim

Ostali sportovi

OLIVERA U OČAJU! Napadnuta sam s namerom i sada se plašim

Podeli vest

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je u nedelju tokom maratona u Sofiji na kom je ona učestvovala u trci na deset kilometara. Ona tvrdi da je napadač namerno udario baš nju i da je sada u strahu da bi mogla da ostane bez Olimpijskih igara, pošto ne zna da li će imati još neku priliku da izbori vizu.

Nju je napao izvesni Bojan Vačev koji ju je oborio, a ona je pala i udarila glavom o pod.

Sada je konačno stigla u svoj dom u Užicu gde se oporavlja od povrede, ali i od šoka.

- Već u ponedeljak ujutro obavila sam u Užicu brojne lekarske preglede, urađeni su snimci glave i kuka. Uprkos bolovima, pokazalo se da ništa nije polomljeno i to je dobra vest. Rečeno mi je da mirujem još 24 časa i da su prognoze dobre - rekla je Olivera za Novosti.

Potom je nastavila u istom ritmu.

- Na žalost, za mene kao profesionalnog sportistu, tu je i ona loša vest - da moram da odustanem od novembarskog nastupa u maratonu, jer povrede iako ne toliko teške, nisu nešto sa čime se trče ta 42 kilometra

Foto: Tanjug

Olivera Jevtić

- To je bila šansa da izborim plasman za naredne Olimpijske igre. U ovom trenutku nije poznato da li će biti još prilika za to, jer imamo najave da ih iduće godine neće biti - veoma je tužna zbog toga 43-godišnja dugoprugašica.

Za kraj, Olivera je otkrila da joj konstantno stiže podrška sa svih strana.

- Telefon mi se usijao. Objašnjavam svima da sam prošlog meseca imala parcijalnu rupturu lista, da sam se taman oporavila za nove dobre rezultate. Ali šta je tu je. Dobila sam i snimke napada, gledam ih i vidim da je ovaj čovek ciljano na mene nasrnuo. Sakrio je i broj na dresu, a motiv su verovatno ili psihička nestabilnost ovog čoveka ili visok nagradni fond - poručila je Jevtićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija