• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

13:51

NOVA ŠANSA ZA SRBIJU! Poništen meč, "delfini" i dalje mogu da odbrane zlato!

Ostali sportovi

NOVA ŠANSA ZA SRBIJU! Poništen meč, "delfini" i dalje mogu da odbrane zlato!

Podeli vest

Svetska liga u vaterpolu, u kojoj je završnica odložena zbog pandemije korona virusa, biće nastavljena u januaru po novom modelu, saopštila je Međunarodna plivačka fedreacija (FINA)

Kako je saopšteno, osam reprezentacije koje su se posle kvalifikacija plasirali u dalje takmičenje će sada biti podeljene u dve grupe po četiri.

Po dve najbolje će nastaviti takmičenje na završnom turniru, a na spisku učesnika su Srbija, Hrvatska, Italija, Mađarska, Crna Gora, Španija, Francuska i Grčka.

Foto: informer

 

Ovom odlukom poništen je jedini odigrani meč četvrtfinala između Srbije i Španije, u kome su Španci u martu slavili protiv aktuelnog šampiona 13:11, pa će tako reprezentacija Srbije biti u mogućnosti da brani trofej osvojen u junu 2019. godine.

Turniri će biti održani od 8. do 10. januara, a sastavi i domaćini grupa još nisu poznati.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija