• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2020

16:19

VELIKI POVRATAK NENADIĆA! Srbija je MOJA LJUBAV, a ovaj DRES NAJVIŠE VOLIM!

Ostali sportovi

VELIKI POVRATAK NENADIĆA! Srbija je MOJA LJUBAV, a ovaj DRES NAJVIŠE VOLIM!

Podeli vest

Petar Nenadić najavio je veliki povratak u reprezentaciju Srbije

Objavio je Toni Đerona širi spisak igrača na koje računa u novembru za mečeve sa Grčkom i Belgijom. Ime koje najviše oduševljava svakako je Petar Nenadić koji se vraća u reprezentativni dres!

Foto: Starsportphoto

Najbolji rukometaš Evrope, Petar Nenadić napustio je nacionalni tim posle Evropskog prvenstva u Hrvatskoj 2018. godine, a tada je rakao da nije siguran da li je povlačenje ili pauza. 

Posle razgovora sa Đeronom, Petar Nenadić rešio je da se vrati u reprezentaciju. 

- Dugo me nije bilo u reprezentaciji i razmišljao sam neko vreme šta i kako. Nisam znao šta je pametno, ali posle razgovora sa Đeronom odlučio sam da se vratim. Srbije je moja ljubav i dres koji najviše volim, ali zbog svega pre sam se lomio. Međutim, dolazak Đerone i moja ljubav su na kraju presudil - rekao je Nenadić.

Foto: Starsportphoto

Obećanje je dato, a dolazak i povratak je zbog želje da se ostavi nešto igračima koji tek dolaze.

- Kada je Đerona postao selektor, rekao sam da nije poenta priče to što ću se ja vratiti u reprezentaciju, jer ja ne mogu da igram još 100 godina. Biću tu da pomognem. Poenta je da ostavimo nešto momcima koji dolaze, da imaju nešto dobro i sistem koji radi. Videćemo šta će biti. Tu sam, pričao sam sa Đeronom pre dva dana, rekao sam da ću doći i da imam želju, tako da je to za mene gotova stvar - zaključio je Nenadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija