• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

10:31

KAKVA PRETNJA ZA HABIBA! "Umro mu je otac, ali ću mu RAZBITI lice"

Ostali sportovi

KAKVA PRETNJA ZA HABIBA! "Umro mu je otac, ali ću mu RAZBITI lice"

Podeli vest

Borba za UFC pojas između aktuelnog šampiona Habiba Nurmagomedova i izazivača Džastina Gejdžija zakazana je za 24. oktobar, a Amerikanac je u najavi meča uputio oštre pretnje Dagestancu

- Ulog je ogroman. Ovo može da mi promeni život. Izađem i pobedim? To menja život potpuno. Spreman sam i možete da se kladite da neću ispasti kučkica - rekao je Gejdži.

Amerikanac je spreman da ide na pobedu, ali je svestan da to neće uopšte biti lako.

- Izaći ću u oktagon i probaću da mu razlupam lice, obećavam vam! Trenutno je ovog čoveka jako teško pobediti. Pogotovo sad kad mu je umro otac, to je za ljude kao što smo mi dodatna motivacija. Biće 100 odsto motivisan, ali verujem da mogu da ga pobedim. Ako dobije osam čistih udaraca, zaista verujem da će razumeti da ne želi da pretrpi takvu štetu.

Foto: ap photo

Džastin Gejdži

- Kad osvojim ovaj pojas, jasno je da ću imati metu na sebi i neću morati nikoga da prozivam. Iskreno, nije važno sa kim ću se boriti posle Habiba. To će zacementirati moju zaostavštinu i to je jedina stvar zbog koje sam ovde - poručio je Gejdži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija