• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.10.2020

11:24

IGRAJ NA SIGURNO – Preuzmi OVDE 1.000 RSD i isprati još jedan fudbalski vikend

Ostali sportovi

IGRAJ NA SIGURNO – Preuzmi OVDE 1.000 RSD i isprati još jedan fudbalski vikend

Podeli vest

Registruj se na meridianbet.rs i bonus je tvoj

 

Ako nemaš plan za vikend i najradije bi da ostaneš kod kuće –nećeš pogrešiti.Još ukoliko voliš sport i uživanje uz kvalitetan fudbal – na pravom si mestu!

Najbolji fudbal je u punom jeku i pored globalnih problema, najjače lige su i ovog vikenda na tiketu.

Tim povodom kladionica Meridian ti je spremila 1.000 DINARA BONUSA bez uslova na poklon.

Preuzmi bonus odmah OVDE.

Ali, ni to nije sve - sportsko klađenje u Meridianu je prava zabava i avantura, jer vas čekaju neverovatni bonusi i promocije. Ako pogodite najveću kvotu, osvojićete MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!

Pored ovih fantastičnih iznenađenja, ništa drugo vam nepreostaje osim da dobro prostudirate ponudu i sastavite dobitni tiket. A koje utakmice ne bi trebalo da izostavite?

Za početak, već večeras od 20.45 možete uživati uz goleadu na italijanski način. Meč Sasuolo – Torino otvara 5. kolo Serije A, a ovaj duel mogao bi da se isprati uz staru, dobru igru „GG3+“.

U subotu od 16 časova na pogramu je El Klasiko. Barselona će ugostiti Real Madrid, koji na Kamp Nou stiže posle, možemo reći, šokantnog poraza u prvom kolu Lige šampiona. Naime, Šahjtor je slavio rezultato 3:2, na Santjago Bernabeu.

Videćemo šta će nam doneti najveća i najvažnija utakmica u Španiji, a ukoliko se vodimo statističkim podacima i raznim analizama, blaga prednost je na strani Katalonaca.

Kompletnu ponudu za meč Barselona – Real Madrid pogledajte ovde.

Takođe, sutra od 18.30 očekuje nas još jedan derbi, ali u Premijer ligi - Mančester Junajted će ugostiti Čelsi. Biće ovo veoma interesantan meč.

 „Crveni đavoli“ posle četiri utakmice u novoj sezoni imaju zanimljivu gol razliku – 9:12. Uz dva poraza i isto toliko pobeda, jasno je Junajted još uvek u potrazi zapravom igrom.

Dodatno uzbuđenje donosi i Bundesliga, u pažnji će biti meč Dortmund – Šalke, dok će se na „Čizmi“ Atalanta sukobiti sa Sampdorijom, u utakmici gde se očekuju golovi.

I nedelja je dan za fudbal, a na programu je nekoliko vrhunskih mečeva. Između ostalog, snage će odmeriti Lion – Monako, Arsenal – Lester, Fiorentina – Udineze...

Kompletnu ponudu za klađenje, sa svim fudbalskim utakmicama koje nas očekuju ovog vikenda – pogledajte naOVOM LINKU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija