• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

23:17

(VIDEO) GOLIM ŠAKAMA GA SASTAVIO SA ZEMLJOM! Psihopata nikad brutalniji, razvalio ga je od batina, nije znao gde je levo!

Ostali sportovi

(VIDEO) GOLIM ŠAKAMA GA SASTAVIO SA ZEMLJOM! Psihopata nikad brutalniji, razvalio ga je od batina, nije znao gde je levo!

Podeli vest

Kakav debi! Vaso Bakočević je pobedio nokautom na svom debiju na "Genesis" Bare Knuckle"

Crnogorski MMA borac, debitovao je pobedom u bokserskom meču bez rukavica, a posao je završio u drugoj rundi tako što je nokautirao Darijuša Rutkeviča.

Imao je Psihopata inicijativu od početka borbe, ekspresno je poslao rivala na pod. Poljak se ipak vratio na noge  i žestoko uzvratio udarac. Levim krošeom je srušio Vasu, ali nije to uzdrmalo Crnogorca koji je nakon kraćeg brojanja nastavio meč.

 

 

Vaso je odlično otvorio drugu rundu, napadao i na kraju poslao fantastičan udarac levom rukom u vrat rivala. Poljak je pao i nije uspeo da dođe sebi.

 

 

- "Je***  MMA, svaki dan ću se ovde boriti! Rođen sam za ovo! Kada me zahvatio levim krošeom odmah sam mu pokazao da dođe. Biće vam potrebna bejzbol palica da me nokautirate - poručio je Vaso Bakočević. 

- Rukavice su za pi*** - napisao je na Instagramu Vaso posle pobede.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jer rukavice su za pičke!!! 1-0 @genesisfights @ksw_mma @fightcompanymma

Објава коју дели Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho) дана 23. Окт 2020. у 2:00 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17