• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2020

12:24

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATI MMA BORAC LIKVIDIRAN KALAŠNJIKOVOM USRED BELA DANA! Napadači otac i sin, motiv sve ZAPANJIO

Ostali sportovi

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATI MMA BORAC LIKVIDIRAN KALAŠNJIKOVOM USRED BELA DANA! Napadači otac i sin, motiv sve ZAPANJIO

Podeli vest

Šabil Abdulmuslimov ubijen je u Kasavjurtu u 25. godini života

Ruski MMA borac, Šamil Abdulmuslimov ubijen je u 25. godini života.  Sve se odigralo u jednom restoranu u gradu Kasavjurt u Dagestanu.

Foto: Printscreen You Tube

Adbulmuslimov je sedeo u restoranu, kola su stigla na parking, a iz njih je izašlo troje ljudi. 

Jedan od počinilaca je izvukao kalašnjikov iz vozila i odmah po ulazu zapucao na 25-godišnjeg borca. Pored Abudlmuslimova, u lokalu je bilo još osoba, a napadači su se okrenuli sa njima i počeli da ih tuku. 

Nije poznato da je Abdulmuslimov odmah podlegao povredama, ili je bio živ kada je stigla hitna pomoć. 

Napadači su identifikovani, radi se o Murgamudinu Muradivom, njegovom sinu, kao i još jednom članu bande, a motiv je svađa zbog zemljišne parcele




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija