• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

08:15

KONAČNO, NOVE INFORMACIJE! Otkrio je u kakvom je stanju Mihael Šumaher!

Ostali sportovi

KONAČNO, NOVE INFORMACIJE! Otkrio je u kakvom je stanju Mihael Šumaher!

Podeli vest

Žan Tod (74), veliki prijatelj Mihaela Šumahera sa kojim je radio u Ferariju i aktuelni predsednik Svetske automobilske federacije (FIA), jedan je od retkih koji od osim porodice upućen u stanje Nemca nakon nesreće i povrede glave na skijanju 2013. godine

Tod je u intervjuu za "De Telegraf" potvrdio da redovno posećuje sedmostrukog prvaka sveta, jednom prilikom je otkrio kako zajedno gledaju trke.

- Redovno idem od Mihaela. Zajedno gledamo televiziju - rekao je on.

- Njegova borba traje, zajedno sa članovima njegove porodice i doktorima - dodao je Tod.

Foto: reuters

Mik Šumaher

Na pitanje novinara da li je Mihael svestan uspeha svog sina 21-godišnjeg Mika, koji će uskoro postati deo Formule 1, Tod odgovara sakriveno.

- Neću da pričam o tome, jer ne želim da idem u detalje. To su privatne stvari.

- Mik je mlad i talentovan vozač. Ima veliko ime, ali veliko ime ne upravlja volanom. Kada dođe u Formulu 1 neće imati pobednički bolid. Biće mu potrebno vreme i prerano je znati da li ima talenat kao njegov otac ili kao Maks Verstapen ili Luis Hamilton. Još ne znamo - dodao je Tod.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija