• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

19:17

ISTA META, ISTO ODSTOJANJE! Verstapen ponovo najbrži na treningu!

Ostali sportovi

ISTA META, ISTO ODSTOJANJE! Verstapen ponovo najbrži na treningu!

Podeli vest

Vozač Red Bula Maks Verstapen bio je najbrži i na današnjem drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Turske

Verstapen je ostvario rezultat od 1:28,300, što je mnogo bolji rezultat od onog sa prvog treninga, na kome je takođe bio najbrži, ali vremenom od 1:35,077, na klizavoj stazi u Istanbulu.

Foto: Reuters

Drugi je bio vozač Ferarija Šarl Lekler sa 0,4 sekunde zaistatka, a treće i četvrto mesto zauzeli su vozači Mercedesa Valteri Botas (0,575) i Luis Hamilton (0,850). Na prvom treningu Botas je bio deveti, a Hamilton 15.

Foto: Reuters

Vozač Red Bula Aleksandar Albon, koji je bio drugi na prvom treningu, na drugom treningu zauzeo je peto mesto, Sebastijan Fetel iz Ferarija bio je osmi, Danijel Rikardo iz Renoa 15. a odmah iza njega Kimi Raikonen iz Alfa Romea.

Treći trening na programu je u subotu od 10 časova, a kvalifikacije će početi od 13 časova.

Trka u Istanbulu vozi se u nedelju od 11.10. Hamilton će pokušati da osvoji sedmu šampionsku titulu i izjednači se sa Mihaelom Šumaherom.

Foto: Tanjug/AP



Britanac se za titulu bori sa timskim kolegom Botasom i potrebno mu je da trku završi ispred Finca. Za nastavak borbe i u sledećoj trci u Bahreinu, Botasu je potrebno da u Istanbulu osvoji najmanje osam bodova više od Hamiltona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija