• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2020

22:17

ŠAMPION KREĆE SA POL POZICIJE! Hamilton najbolji na treningu pred trku u Bahreinu!

Ostali sportovi

ŠAMPION KREĆE SA POL POZICIJE! Hamilton najbolji na treningu pred trku u Bahreinu!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je danas pol poziciju pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina

Hamilton je ostvario vreme od 1:27,264 minuta i tako došao do 98. pol pozicije u karijeri.

Foto: Reuters

Drugo mesto osvojio je njegov klupski kolega Valteri Botas koji je bio sporiji od Hamiltona za 0,289 sekundi, dok je treće mesto zauzeo vozač Red Bula Maks Verstapen sa zaostatkom od 0,414 sekundi za Hamiltonom.

Foto: ap photo/tanjug

Iz drugog reda trku će započeti još jedan vozač Red Bula Aleksander Albon, a sa petog mesta će krenuti vozač Rejsing Pointa Serhio Peres. Do desete pozicije plasirani su još i Danijel Rikardo, Esteban Okon, Pjer Gasli, Lando Noris i Danil Kvajt.

Foto: Tanjug/AP

Kvalifikacije su na sredini drugog dela prekinute usled izletanja vozača Meklarena Karlosa Sajnca, ali su ubrzo nastavljene. Trka za Veliku nagradu Bahreina vozi se sutra od 15.10.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija