• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.12.2020

20:32

POSLE SAZNANJA DA IMA KORONU! Luis Hamilton se odmah oglasio

Ostali sportovi

POSLE SAZNANJA DA IMA KORONU! Luis Hamilton se odmah oglasio

Podeli vest

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je razočaran jer neće moći da vozi u predstojećoj trci za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu pošto je zaražen koronavirusom

Hamilton se u ponedeljak probudio sa blagim simptomima koronavirusa, a posle testiranja utvrđeno je da je zaražen koronavirusom.

- Otkako smo u junu počeli sezonu moja ekipa i ja smo preduzeli sve moguće mere i poštovali smo pravila gde god smo bili kako bismo se zaštitili. Nažalost, iako sam prošle nedelje na tri testiranja bio negativan, juče sam se probudio sa blagim simptomima i tražio sam novo testiranje, a rezultati su bili pozitivni. Odmah sam otišao u izolaciju 10 dana - naveo je Hamilton na društvenim mrežama.

 

Hamilton će propustiti trku koja je na programu u nedelju, 6. decembra u Bahreinu, a njegov nastup neizvestan je i za poslednju trku u šampionatu u Abu Dabiju, 13. decembra.

On je rekao da mu je teško što neće moći da vozi u nedelju, ali da poštuje sve protokole kako bi zaštitio druge.

- Imam sreće što se dobro osećam uz blage simptome i daću sve od sebe da ostanem fizički spreman i zdrav. Molim vas čuvajte se, nikada ne možete biti previše oprezni. Ovo su zabrinjavajuća vremena i moramo da vodimo računa o sebi i o drugima - naveo je Hamilton.

Trka za veliku nagradu Sakira na programu je u nedelju od 18.10. To će biti prva trka koju će Hamilton propustiti u karijeri u Formuli 1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija