• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

22:07

BRAVO DEVOJKE, VI STE NAŠ PONOS! Jače i od SUDBINE! Bez Andree Lekić SRBIJA srušila SVETSKOG ŠAMPIONA!

Ostali sportovi

BRAVO DEVOJKE, VI STE NAŠ PONOS! Jače i od SUDBINE! Bez Andree Lekić SRBIJA srušila SVETSKOG ŠAMPIONA!

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije sa 29:25 na startu šampionata Evrope u Danskoj

Iako su Holanđanske vodile sa 15:9 nakon prvog poluvremena, naše devojku su u nastavku bez povređene Andree Lekić smogle snage i napravile veiki preokret vredan prvog trijumfa na šampionatu!

Katarina Tomačević je odbraniča sedmerac pri rezultatu 25;24 četiri minuta pre kraja, a u sledećem napadu smo uz malo sreće dočli prvi put do plus dva (26:24). Do kraja je bila samo jedan ekipa na terenu i ubedljiv trijumf koji možda i nije bio realna odnos snaga (29:25).

 

 

Samo dan pre početka prvenstva, Srbija je bila u velikom problemu zbog koronavirusa koji je okovao naš tim. Ni povreda najbolje igračice u timu nije omela izabranice Ljubomira Obradovića da zabeleže veliku pobedu protiv svetskih šampionki! Najefikasnija je bila Katarina Krpež koja je postigla čak devet golova

Na veliku žalost Andrea Lekić je zbog povrede ahilove tetive još u prvom poluvremenu meča završila svoje ušešće na šampionatu.

EP, grupa C:

Hrvatska – Mađarska 24:22
Srbija – Holandija 29:25



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kole66

pre 3 godine

EP, grupa C: Hrvatska – Mađarska 24:22 Srbija – Holandija 25:29 Dovodite me u zabludu. Da li smo dobili ili izgubili utakmicu?

Miroljubedja

pre 3 godine

Za razliku od fudbalera one su na EP uz mnogo manje para plus pobeda i to kakva protiv prvaka sveta.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija