• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

19:35

ATOMSKI RUKOMET! Barselonina FURIJA oduvala francuske MILIONE! /VIDEO/

Ostali sportovi

ATOMSKI RUKOMET! Barselonina FURIJA oduvala francuske MILIONE! /VIDEO/

Podeli vest

Rukometaši Barseloni pobedili su PSŽ u polufinalu EHF Lige šampiona sa 37:32 i tako postali prvi finalista u sezoni 2019/20

Velemajstori svog zanata, rukometni praznik za oči u "Lankses Areni" u Kelnu! Pari Sen Žermen i Barselona u "finalu pre finala", odnosno u polufinalu EHF Lige šampiona, odigrali su utakmicu za pamćenje, ali jedni su na kraju morali da pobede. Ovoga puta to je najtrofejniji klub u Evropi, Barselona, pošto su izabranici Ćavija Pasvkala predvođena Dikom Memom slavili sa 37:32 (18:14).

Foto: Tanjug/AP

PSŽ bio je lišen pomoći Nikole Karabatića i Luka Stejnsa, ali su momci koje sa klupe predvodi Raul Gonzales bolje otvorili prvi polufinalni meč. Nedim Remili i Dainis Krištopans bili su razigrani na startu meča, ali kada je na gol Barselone stao Kevin Meler utakmica se totalno okrenula! Na poluvremenu bilo je 18:14 za Katalonce.

 

 

I na startu drugog poluvremena PSŽ je bolje krenuo, ali nije dugo trebalo ekipi koja je stigla u Keln kao najveći favorit da nametne svoj ritam i do kraja samelje francuske milionere. Na kraju najefikasniji bio je Dika Mem sa osam golova, pratili su ga Aron Palmarson sa šest, a Blaž Janc i Ludovik Fabregas po pet puta su se upisali u listu strelaca. 

 

 

Kod PSŽ-a najmotivisaniji danas bili su Kilan Nai sa devet i Mikel Hanses sa šest pogodaka. 

Foto: Tanjug/AP

U drugom poluvremenu večeras od 20:30 sastaju se Kil i Vesprem, mečevi za treće mesto, ali i finalni meč na programu su sutra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija