• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

21:25

SLOVENCI PONIZILI JUŽNU KOREJU! Istorijska pobeda na startu Svetskog prvenstva!

Ostali sportovi

SLOVENCI PONIZILI JUŽNU KOREJU! Istorijska pobeda na startu Svetskog prvenstva!

Podeli vest

Rukometaši Slovenije razbili su Južnu Koreju na startu Svetskog prvenstva u rukometu u Egiptu 51:29

Tim Ljubomira Vranješa maksimalno ozbiljno je shvatio duel sa Južnom Korejom, a kada je takav pristup velemajstorima rukometa nije bilo teško da zatrpaju gol nemoćnih Koreanaca 51:29. 

Na poluvremenu je bilo 25:16, u jednom momentu je bilo i +23, da bi na kraju to bilo 51:29. Najefikasniji je bio Dragan Gajić sa deset golova, dok je devet dodao Blaž Janc. U sastavu Južne Koreje Kim je šest puta tresao mrežu rivala. 

Ranije danas u istoj grupi ekipa Rukometnog saveza Rusije remizirala je sa Belorusima 32:32 (15:15). 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

U Grupi F program je otvorio afrički derbi, pošto su koplja ukrstili Alžirci i Markanci. Na kraju je Alžir slavio posle velikog preokreta sa 24:23 (8:15). 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Grupa E donela je veliko iznenađenje na startu pošto je Austrija poražena od Švajcarske sa 28:25. Iako Švajcarci nisu bili planirani za Svetsko prvenstvo, ali ih je otkazivanje SAD-a dovelo u Egipat, Švajcarci su predvođeni Endijem Šmidom upisali prvi trijumf na takmičenju i stigli nadomak četvrtfinala. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija