• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

13:51

STRAŠNA TRAGEDIJA! Poginuo motociklista na Dakar reliju!

Ostali sportovi

STRAŠNA TRAGEDIJA! Poginuo motociklista na Dakar reliju!

Podeli vest

Francuski motociklista Pjer Čerpin poginuo je od posledica povreda nakon pada na Dakar reliju

Čerpin je imao 52 godine, a doživeo je težak udes na 178. kilometru trke i preminuo je na putu do bolnice 

To je prva velika nesreća ove godine, a i prošle godine je bio smrtni ishod u slučaju portugalskog vozača Paula Gonkalveša.

- Tokom transfera medicinskim avionom iz Džede u Francusku, Pjer Čerpin je umro od posledica povreda zadobijenih u padu sa motora -  saopštili su organizatori.

Čerpin je učestvovao u svom četvrtom Dakar reliju. U nedelju je pronađen bez svesti i smešten u bolnicu u Sakaki pre nego što je prebačen u Džedu. Posle hitne neurohirurške intervencije, sproveden je u indukovanu komu i bio u stabilnom stanju kada je pripreman za transfer u Lil.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija