• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

11:09

NA DANAŠNJI DAN! Kung-fu Kantona i prve ZIMSKE Olimpijske igre! /VIDEO/

Ostali sportovi

NA DANAŠNJI DAN! Kung-fu Kantona i prve ZIMSKE Olimpijske igre! /VIDEO/

Podeli vest

"Na današnji dan" je rubrika koja će se baviti događajima koji su se dogodili u istoriji sporta, a mi smo vam izdvojili najzanimljivije na današnji dan

Na današnji dan 1995. godine Erik Kantona napravio je jedan od najpoznatijih poteza u istoriji fudbala kada je skočio u tribine i šutnuo navijača Kristal Palasa! Kantona je u dresu Mančester junajteda  postigao 82 gola, osvojio četiri titule i dve duple krune, ali je definitivno najviše upamćen po ovom ispadu.

Na današnji dan 1924. godine održane su prve Zimske Olimpijske igre u istorijin na Šamonu! Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca imala je osam predstavnika i svi su se takmičili u Kros-Kantri skijanju, a najbolji rezultat ostvario je Zdenko Švigelj koji je bio 32 na 18 kilometara dugačkoj trci. 

Na današnji dan 1989. godine Majkl Džordan postigao je svoj 10.000. poen u NBA karijeri u samo pet sezona! Legendarni košarkaš ostao je upamćen kao jedan od najboljih ikada na svetu.

Foto: APphoto

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija