• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

20:06

UTAKMICA ZA SVA VREMENA! Drama VEKA u Egiptu! /VIDEO/

Ostali sportovi

UTAKMICA ZA SVA VREMENA! Drama VEKA u Egiptu! /VIDEO/

Podeli vest

Rukometaši Danske savladali su Egipat u četvrtfinalu Svetskog prvenstva sa 39:38 posle četiri produžetka i izvođenja sedmeraca

Posle ovakvog meča reči su suvišne! Danska je u polufinalu Svetskog prvenstva i nastavlja svoj pohod ka odbrani trofeja! Egipat će morati da čeka neku novu šansu da napravi iznenađenje enormnih razmera, jednostavno, sreća nije bila večeras uz afričku selekciju! Niklas Landin na golu i pobeda posle boljeg izvođenja sedmeraca za prolaz Danaca dalje - 39:38!

Foto: Beta/AP

Moglo je sve da bude rešeno već posle regularnih 60 minuta, Egipćani su imali napad za pobedu, ali početnička greška klube domaćina Svetskog prvenstva stvorila je šansu Dancima da slave! Zadrhtala je ruka tada i Mikelu Hansenu - rukometnoj superzvezdi, te je meč otišao u produžetke...

Imali su Danci i tada priliku da sve reše, ali su želeli da čuvaju loptu, a ne napadnu gol rivala! Sudijski par je svirao pasivno, Hansen je povredio pravila igre, te je Egipat imao priliku da sa linije sedam metara dođe do novih produžetaka i uspelo je! 

Foto: Beta/AP

Danska je u drugi produžetak morala bez najboljeg igrača i strelca deset golova na ovom meču, Hansen je zbog isključen, Egipat je imao sve u svojim rukama, ali tada na scenu izlazi Niklas Landin! Nisu uspevali izabranici Garsije Paronda da prelome meč, sjajni danski golman je sve skidao, ali je Omar Jahija uspeo da pogodi minut pred kraj utakmice.

Delovalo je da je tu stvarno kraj, ali nije bio! Ponovo je morao da se gleda VAR, delegat je reagovao i svirao penal za Dansku, jer je El Masri smetao Gidselu pri izvođenju deveterca, utakmica je otišla u penale - moralo je tako, rukometni fanatici su zaslužili još drame! 

 

 

Urkotio je Landin prvi udarac Elahmara, pogađali su svi Danci redom sve do Nilsena! Ponovo je Egipat mogao do pobede, ali je heroj nacije Ali Zein bio neprecizan! Danska je prošla u polufinale, a rukomet je ponovo pokazao da može da priredi trilere, trilere koji će zauvek ostati upamćeni! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija