• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

09:58

DOVOLJNO JE DA IMAŠ OVO PREZIME I USPEH JE ZAGARANTOVAN! Prezimenjaci zasenili svet na startu 2021!

Ostali sportovi

DOVOLJNO JE DA IMAŠ OVO PREZIME I USPEH JE ZAGARANTOVAN! Prezimenjaci zasenili svet na startu 2021!

Podeli vest

Dženifer Brejdi je finalistkinja Australijan opena i za titulu će igrati protiv Naomi Osake! Tom Brejdi, je još jednom došao do trofeja Superbola u amerčkom fudbalu i oduševio celu planetu! Ova godina je izgleda srećna za one koji nose ovo prezime...

Dženifer Brejdi je u finalu Australijan opena i za titulu će igrati protiv japanke Naomi Osake!

Amerikanka je u tri seta eliminisala Karolinu Muhovu iz Češke 6:4, 3:6, 6:4, i tako obezbedila prvo grend slem finale u karijeri!

Foto: Tanjug

Neopisiva sreća Brejdijeve zbog prvog finala grend slema

Najveći uspeh u karijeri ove Američke teniserke!

Početkom godine, Tempa Bej Bakanirsi postali su šampioni NFL-a pošto su u finalu na stadionu Rejmond Džejms savladali Kanzas Siti Čifse! Ako je bilo pitanja ko je najveći ikada, sada ih više nema! Tom Brejdi osvojio je sedmi put trofej Vinsa Lombardija, a prvi u dresu Bakanirsa. Govorili su da je bilo lako Brejdiju da dominira NFL-om u dresu Patriota kada je pored sebe imao Bila Beličeka, ali Brejdi je ponovo pokazao da je velemajstor. 

Foto: Tanjug/AP

Brejdi je zadivio svet fenomenalnim partijama u petoj deceniji

Obzirom na to da je Tom Brejdi, prezimenjak finalistkinje Australijan opena, više je nego očigledno da je prezime Brejdi ove godine u Americi i te kako popularno i predodređeno za uspeh... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija