• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

10:46

UŽAS, PA OVO SU DECA! OPŠTA MAKLJAŽA, ne zna se ko koga udara! /VIDEO/

Ostali sportovi

UŽAS, PA OVO SU DECA! OPŠTA MAKLJAŽA, ne zna se ko koga udara! /VIDEO/

Podeli vest

Neverovatno! Juniorski turnir u džudou u Dagestanu pretvorio se u masovnu tuču u kojoj su učestvovali ne samo takmičari nego i navijači

Turnir se održavao u sportskom centru "Ali Alijev" u gradu Kaspijsk, a prekinut je nakon opšte maklježe,nije se znalo ko koga tuče. 

Snimak tuče pojavio se na društvenim mrežama. Vidi se kako jedan od takmičara preko ograde udarao nekoga, pa je nakon toga nastaio haos. 

Takmičar koji je sve počeo se vratio na tatami, gde je nastavio razmenu udaraca sa nekoliko navijača. Trener Habib Magomedov rekao je kasnije da nerede nije izazvao niko od takmičara.

 

 

- Sve je počelo kada su se sportisti rvali duže od 10 minuta. Jedan od dagestanskih gledalaca je ili povikao ili mahnuo rukom ili viknuo 'ura', što se navijačima ovog drugog nije svidelo. Onda je počela tuča u koju su umešani i sportisti - rekao je Magomedov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija