• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

07:14

NAJVEĆA POBEDA SRBINA! Rakić zaustavio zver iz Brazila, slavio jednoglasnom odlukom sudija /VIDEO/

Ostali sportovi

NAJVEĆA POBEDA SRBINA! Rakić zaustavio zver iz Brazila, slavio jednoglasnom odlukom sudija /VIDEO/

Podeli vest

Aleksandar Rakić došao je do najvažnije pobede u karijeri, Srbin je odlukom sudija savladao Brazilca Tijaga Santosa

Odluka sudija bila je jednoglasna, te su našem borcu pripale sve tri runde.Jedan sudija dodelio je sve tri runde srpskom borcu, dok su preostala dvojica po dve – 29:28, 29:28, 30:27, ukupnim rezultatom.

Očekivali su svi pravi spektakl ali su Rakići i Santos sve razočarali. S obzirom na ulog, i jedan i drugi su bili previše obazrivi, zbog čega je prave akcije izostalo. Na kraju je slavio aktivniji borac koji je bar pokušao da napravi više i koji je  kombinovao raznim tehnikama. 

 

 

Rakić je na početku borbe bio ponešto aktivniji, kombinovao je bokserske tehnike s udarcima nogama, kojima je pokušao da ošteti Santosova kolena i tako oslabi njegovo najjače oružje. Dobro je to izgledalo, iako je Brazilac par puta dočekao priliku za dobro pogodi iz kontre. 

Sredinom druge runde došlo je do klinča. Rakić je dobro  kontrolisao situaciju, potom pogađa najbolji udarac u borbi kojim je verovatno i osigurao bodove.

U trećoj rundi je bilo maloviše akcije, Rakić je  krenuo u rušenje, potom pogodio nekoliko udaraca laktom. Na kraju,bio je mnogo bolji od Brazilca, što su i sudije presudle

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Za one koji ne znaju MMA borac Aleksandar Rakić je Austrijanac, Srpskog porekla a ne kao što pišu mnoge medije po Srbiji. Ovog bečka poznajem licno jer i moj sin trenira zajedno sa njim i dobri su drugovi . Lepo je sto mnoge medije pisu o njemu ali pisu sve pogrešno. Kao drugo sad je Srbin i ako sam i sam lično iz Beograda zivim u Vienu do juče nije bio poznat i ako znam da je kao borac pokušavao u Srbiji i BiH nace sponzora za njegovu karijeru niko nije hteo ni da čuje a danas kad je poznat tu su svi da ga ojade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija