• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

20:12

SRPSKI BOMBARDER ODVEO PRO REKO U FINALE! Aleksić "UDAVIO" Barselonetu!

Ostali sportovi

SRPSKI BOMBARDER ODVEO PRO REKO U FINALE! Aleksić "UDAVIO" Barselonetu!

Podeli vest

Vaterpolisti Pro Reka plasirali su se danas u finale završnog turnira Lige šampiona u Beogradu, pošto su u prvoj polufinalnoj utakmici pobedili Barselonetu sa 12:10 (2:4, 4:3, 4:1, 2:2)

Italijansku ekipu predvodio je srpski igrač Dušan Mandić sa četiri gola, a Pjetro Filjoli postigao je dva pogotka.

U ekipi Barselonete najefikasniji je bio Felipe Perone sa tri gola, Francisko Miranda Fernandes i Alvaro Ortega postigli su po dva, a srpski igrač Milan Aleksić jedan gol.

Foto: Reuters

U drugom polufinalu večeras igraju Ferencvaroš - Breša.

Meč za peto mesto izmedju Juga i Hanovera igra se od 15.30, dok će pre njih, od 13 časova u bazen vaterpolisti Olimpijakosa i Marseja. Utakmica za treće mesto na programu je od 18 časova, a finale će se igrati od 20.30.

Završni turnir održava se na bazenu Sportskog centra "11. april" na Novom Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija