• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

13:50

PROFESOR SRBOMRZAC! Posle brutalnog napada na Đokovića, sad mu smetaju i odbojkašice!

Starsportphoto

Ostali sportovi

PROFESOR SRBOMRZAC! Posle brutalnog napada na Đokovića, sad mu smetaju i odbojkašice!

Podeli vest

Srpski profesor Ivan Videnović koji je nedavno prijavio Novaka Đokovića zbog psovke upućenoj publici, ponovo se oglasio, ovaj put zbog srpskih odbojkašica

Profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Ivan Videnović, prijavio je u julu Novaka Đokovića Vimbldonu zbog psovanja publike.

Navukao je gnev srpske javnosti, ali ne mari!

I dalje baca otrovne strelice. Ovoga puta zasmetao mu je spiker na meču prvenstva Evrope koje su srpske košarkašice igrale protiv Ruskinja!

 

 

 

- Jel se to sad svi uspešno pravimo ludi prema činjenici da na jednom međunarodnom turniru kakav je EP u odbojci za žene, oficijelni spiker u sali otvoreno rajca publiku i navija za ekipu domaćina i organizatora u mečevima protiv drugih timova? Šta je bre ovo, Berlin 1936?

Ostaje nejasno koji problem ima dotični profesor, pošto je činjenica da mnogi spikeri na stadionima i halama širom sveta pružaju podršku domaćem timu!

Evo kako se profesor pravdao nakon što je nedavno "cinkario" prvog tenisera sveta:

Najpre, nisam. 'Cinkario' sam srpske medije i srpski tviter, a ne Đokovića. Vimbldon zna šta je, kako i kome on vikao. Nije bilo u afektu, bilo je na kraju glatko dobijenog meča. I nije upućeno pojedincima, nego celoj tribini. Bilo je skandalozno. Hajka na mene na društvenim mrežama i u medijima traje već 4. dan. Praćena je pretnjama meni i mojoj porodici. Mediji pune svoje portale i stranice, a da niko nije od mene zatražio stav ili objašnjenje. Zato moram ovako. Ne može kratko. Postoji nekoliko nivoa objašnjenja - napisao je Ivan Videnović na Tviteru!

Videćemo kako će se opravdati kada mu neko iole upućeniji od njega bude rekao da je ono što je srpski spiker radio - najnormalnija stvar širom planete!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 2 godine

Kome je pa ovaj profesor, jadna deca, ovaj je zreo za kamenicu, zar nema lekara u beogradu da ga posalju na lecenje?

Saša

pre 2 godine

Nije za nabeđenog profesora problem ni Đoković ni odbojkašice. Teško mu je da prihvati uspeh naših sportista u toku vladavine Vučića. Sportisti mu smetaju ali mu ne smeta državna plata od stotinak hiljada. Daj otkaz i idi leči se.

Bata

pre 2 godine

Ovakvima treba ukinuti naloge na društvenim mrežam a i oduzeti pravo da igde išta predaju. Najgore od svega što nam takvi i slični njemu uče decu .

Gargamel

pre 2 godine

Neka Novak i svi drugi samo pobedjuju, a vi ne dajte paznje ljudima sto im sve srpsko mrsko.Ovako je dobio paznju koju ne zasluzuje. A u svetu se svuda navija za svoje, pa i u tim vele silamo koji nasi sportisti pobedjuju. Sto vise mu dajete prostora, sve ce vise misliti da je neka velicina. Pa i komarac ubode zar ne?

Baća

pre 2 godine

Bolesnik. A bolest je očigledno uznapredovala.

Zagor

pre 2 godine

Normalan čovjek i naravno da odmah smeta pravoslavnim talibanima!

Branko

pre 2 godine

Prijavio bih i želeo da "Informer "ispravi grešku u pisanju. Trebalo bi da piše : Kaj je ovo, Berlin 1936 ???

Sdanlobo

pre 2 godine

Da li može neko da pregleda gospodina profesora i da mu pomogne.

adio

pre 2 godine

Bio bi sevap ovome nabaviti po kratkom postupku iseljenicku vizu za najudaljeniji deo planete od Srbije i kartu u jednom pravcu. On bi posle i tamo sedeo i hejtovao sve u vezi Srba po drustvenim mrezama non stop.

Jadranin

pre 2 godine

Ово је да човек не поверује, шта ова битанга не пише. Поредити европско првенство за одбојкашице са Хитлеровом Немачком из 1936 године може само болестан ум. Па у свакој земљи спикери бодре своје репрезентације, то је ваљда нормално. Човек умислили да девојке играју за Вучића а не за Србију. Лудило мозга.. И овакви нам уче децу на факултету. Хоће ли неко да реагује на ове бљувотине. Истерати са факултета па нека предаје код Ђиласа.

Ćikula

pre 2 godine

Čiča prolupao, mora da je Đilasova fukara

Žile

pre 2 godine

Anoniman, nebitan, siv i nezadovoljan svoje frustracije leči na Tviteru preko ledja uspešnih sportista. Koje on to kvalifikacije poseduje da bi merio i osudjivao postupke Novaka Djokovića ? Diplomu na Difu je dobio veštinom plivanja , trčanja i skakanja u dalj i on će akademski da truća po tastaturi. ..

Marcco

pre 2 godine

Pa ako ti smeta "hajka" onda pazi šta kuckaš u taj Tweeter, jer nisi maloletni klinac sa Karaburme nego profesor fakulteta... ali meni se pre čini da gradiš sebi auru i dizanje iz anonimnosti a da preko izprovociranje "hajke" to ide brže...

Penzionerj

pre 2 godine

Sotono, ti nisi čovek, ti si čudoviste. Ti da obrazujes decu. Na zalost, nisi jedini. Do kada ce vlast tolerisati? Sto je dosta, dosta je. Zbog izbora, pa vi imate sigurnih 60%. Krenite jednom na smenjivanje, najuriti one koji ne rade posteno i pravedno svoj posao. Zadnje je vreme!!!

Fedja

pre 2 godine

Rece Zoran Radmilovic: Kad umres , ti i ne znas da si umro i nije ti tesko .Tesko drugima.Isto je tako kad si glup ("profesor").

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31