• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

09:49

NJEGOVE SUZE SU DIRNULE SRBIJU! Glavu gore majstore! Naš sportista se slomio pred kamerama! IZVINITE! /VIDEO/

printscreen

Ostali sportovi

NJEGOVE SUZE SU DIRNULE SRBIJU! Glavu gore majstore! Naš sportista se slomio pred kamerama! IZVINITE! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić pokazao je koliko mu znači što je predstavljao svoju zemlju na Olimpijskim igrama, ali nije mogao da zaustavi suze jer se u domovinu nije vratio sa medaljom

Nažalost Nebojša Đurić nije uspeo da se domogne medalje u Tokiju, pa je u programu RTS-a pustio suze koje su dotakle celu naciju.

Srpski sportista je u finalu bacanja kugle završio na šestom mestu. Najbolji rezultat je ostvario u prvoj seriji, kada je kuglu bacio 11,28 metara.

 

 

Ni dan nakon finala, Đurić nije mogao da se smiri i njegova emotiva reakcija dovoljno govori kako se oseća i kada je sve prenoćilo!

Glava je htela, srce je htelo, telo jednostavno nije ispratilo te dve komponente. Jednostavno… Šta da kažem? Izvinio bih se svom treneru prvo, od srca, zatim i svojoj zemlji, što me je poslala ovde. Teško je, mnogo. Uložili smo sve, i dušu i sebe u ovo… Nadam se da će u Parizu biti bolje, da će biti to-to – rekao je Đurić.

Zlatnu medalju osvojio je Brazilac Volas Santos.

On je postavio novi svetski rekord sa prebačenih 12,63 metara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Novi sad

pre 2 godine

Srbija je sretna sto ima takvog coveka!!!! Bog neka te cuva....

Mare

pre 2 godine

Lepo je biti sampion, ali je jos puno vece imati srce. Srecna je zemlja koja ima ovakve ljude.

Jovan

pre 2 godine

Небојша, шесто место на ОИ, фантастично! Верујем да имате подршку свих који воле спорт. Много среће на следећим такмичењима.

vlado

pre 2 godine

Čovek je da drugim sportistima dao domaci zadatak,tako se voli svoja zemlja,njegom intervju je reko sve ,ali bas sve, SVAKA ČAST MAJSTORE.!!!

Perica

pre 2 godine

Sve ove paraolimpijce nagraditi! To su heroji! Vučiću imaš obavezu prema ovim ljudima,vidite kako se bori za svoju zemlju! Srcem!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija