• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2021

14:03

VRAĆA SE POSLE 10 GODINA! Holifild sa 58 godina opet u ringu!

Ostali sportovi

VRAĆA SE POSLE 10 GODINA! Holifild sa 58 godina opet u ringu!

Podeli vest

Čuveni bokserski šampion Ivander Holifid vratiće se u ring

Ivander Holifid  će posle 10 godina odmeriti snage sa Brazilcem Vitorom Belfortom u egzibicionom meču na Floridi, preneo je Ekip.

Holifild ima 59 godina i zameniće 48-godišnjeg Oskara De La Hoju, takođe bivšeg svetskog prvaka u boksu u šest različitih kategorija, koji je morao da odustane jer je zaražen Kovidom-19.

Foto: AP/Photo

Posle tajsona i Holifild opet u ringu



Sa druge strane, Belfort ima 44 godine i još uvek je aktivan MMA borac. Borba će se održati u osam rundi od po dva minuta.

Spekuliše se da bi posle ove egzibicione večeri možda moglo doći i do Holifildovog meča sa 55-godišnjim Majkom Tajsonom, koji je izašao u ring u novembru prošle godine protiv Roja Džonsa juniora.

Holifild JE jedan je od najvećih boksera sa kraja 20. veka, a zvanično se povukao još 2011. godine. Karijeru je završio sa skorom 44 pobede, 10 poraza, dva remija je jednog poništenog meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija