• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2021

15:44

MANDIĆ NA FILIPOVIĆA! Ko dobija u sudara titana?

Starsportphoto

Ostali sportovi

MANDIĆ NA FILIPOVIĆA! Ko dobija u sudara titana?

Podeli vest

U derbi meču drugog kola Lige šampiona Novi Beograd dočekaće Olimpijakos od 19:45 na bazenu ''11 april''

Evropski vaterpolo se vratio u Beograd! Posle nekoliko godina pauze,Srbija ponovo ima predstavnika u vaterpolo Ligi šampiona. Ovoga puta i favorita ta titulu.

VK Novi Beograd napravio je ove sezone "drim tim". Doveden je na mesto trenera proslavljeni vaterpolista Vladimir Vujasinović, a sa njim i mnogo svetskih vaterpolo zvezda. 

Dušan Mandić, Duško Pjetlović, Angelis Vlahopulos, samo su neki od igrača srpskog 'drim tima'.

Večerašnji protivnik ekipa Olimpijakosa spada u uži krug kandidata za titulu zajedno sa Novim Beogradom i Pro Rekom. 

Foto: Tanjug

Vladimir Vujasinović oprezan pred Olimpijakos

Trener Vujasinović zna kakav ga meč očekuje i nije hteo da diže euforiju pred utakmicu. 

- Duel sa Olimpijakosom biće prvi naš test sa jednim od najboljih timova Evrope. Manje više smo u istom položaju, jer ove sezone gajimo iste ambicije. Olimpijakos je napravio izuzetan tim. Vratili su mnogobrojne igrače koji su za tim iz Pireja nastupali u prošlosti. Takođe, doveli su i dva levoruka igrača među kojima je i naš proslavljeni reprezentativac Filip Filipović, kao i jednog od najboljih golmana sveta Marka Bijača. Olimpijakos sigurno dolazi sa željom da se nadigrava i da nas pobedi, ali mi igramo na našem terenu. Priželjkujem da tribine budu pune kao i meču prvog kola protiv Radničkog i da zajedno sa našom publikom dođemo do trijumfa - navodi Vujasinović

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa Novog Beograda zabeležila je svih sedam pobeda o starta sezone, ali čini se da tek tempiraju formu i da ovo nije maksimum ovog tima. 

Zanimljiv će biti i dvoboj grčkih reprezentativaca Angelosa Vlahopulosa i Janisa Funtulisa. Vlahopulos je prošle sezone bio najbolji strelac Lige šampiona,dok je Funtulis legenda grčkog vaterpola kojoj je doneo dosta radosti. 

- Očekuje nas veoma teška utakmica, jer se sastaju dva najboja tima Evrope. S obzirom da se radi o startu sezone, mislim da oba ekipe nisu još na 100 odsto svojih mogućnosti. Mislim da smo se dobro pripremili i da spremno dočekujemo ovaj meč - rekao je Vlahopulos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija