• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2021

20:53

PRVI PORAZ DRIM TIMA! Crveno-beli pobedili Novi Beograd

Starsportphoto

Ostali sportovi

PRVI PORAZ DRIM TIMA! Crveno-beli pobedili Novi Beograd

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda su u drugom kolu Lige šampiona doživeli prvi poraz u sezoni

Novi Beograd je na svom terenu izgubio od Olimpijakosa, a utakmica je završena rezultatom 9:12 (2:4, 3:2, 0:4, 4:2).

Prvi gol na meču su postigli gosti, ali je onda ekipa Novog Beograda preokrenula pogocima Nikole Jakšića i Duška Pijetlovića. Međutim, usledila je serija od pet vezabnih golova za Grke koji su tako poveli 6:2, a srpski drim tim je golovima Viktora Rašovića, Angelosa Vlahopulosa i ponovo Duška Pijetlovića smanjio na 6:5 pred odlazak na poluvreme.

Ipak, jako lošu treću četvrtinu su odigrali vaterpolisti Novog Beograda, pa je pred poslednjih osam minuta rezultat bio 10:5 za Pirejce.

Foto: Starsportphoto

Vaterpolisti Olimpijakosa na tajm-autu

Nika Šušiašvili sa tri pogotka i Dušan Mandić sa jednim su vratili Novobeograđane u igru, jer je 160 sekundi pre kraja meča rezultat bio 10:9 za goste, ali se od tada samo još dva puta tresla mreža domaćina, pa je konačan rezultat bio 12:9 za Olimpijakos.

Najzaslužniji za pobedu pirejskih crveno-belih bio je Konstantinos Genidunias sa četiri gola, dok su po tri dali Filip Filipović i Hrisovalantis Hrisospatis.

Sa druge strane, tri pogotka je postigao Nika Šušiašvili, dva Duško Pijetlović, a po jednom su mrežu tresli Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopulos i Viktor Rašović.

Foto: Starsportphoto

Vaterpolisti Novog Beograda

Bio je ovo prvi poraz Novog Beograda u sezoni, posle jednog trijumfa u Ligi šampiona i šest u Superligi Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31