• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2021

15:04

MASOVNI TRENING U ČAČKU! Dame pokazale u kakvoj su formi

SSS

Ostali sportovi

MASOVNI TRENING U ČAČKU! Dame pokazale u kakvoj su formi

Podeli vest

"Budi zdrava, vežbaj sa nama" je projekat Sportskog Saveza Srbije u kojem dame iz preko 30 opština širom Srbije besplatno vežbaju

Posvećenost mladih instruktora koji su stekli svetsku licencu operativnog trenera, kao i pomoć teritorijalnih sportskih saveza u sprovođenju ovog projekta doprineli su sve većoj popularnosti same akcije.

Foto: SSS

Čačak je jedan od gradova koji su primer dobrog rada, imaju 7 edukivanih trenera i akciju sprovode već dve godine. Zato su odlučili da ovog puta nap "Novogodišnji trening". Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković je istakao:

Foto: SSS

- Ponosni smo na sve naše članice koje učestvuju u projektu. Konstantan rad je vidljiv i u Novom Pazaru i u Somboru, da ne nabrajam sve. A na inicijativu koordinatora projekta za Čačak, Ivane Vukajlović, u hali KK “Borac“ organizovan je "Novodišnji trening" za žene. Na jednom mestu smo videli preko 150 žena koje su se odlično zabavile i odradile sjajan trening. Želim svim damama da se priključe projektu, a kolegama iz teritorijalnih saveza da nastave sa dobrim radom. 

Foto: SSS

Podršku u organizaciji Novogodišnjeg treninga pružili su grad Čačak, SC „Mladost“ i Čačanski Sportski Savez. Manifestaciju su podržale, teretane  kao i mnoge druge sportske organizacije. Za sve učesnike treninga obezbeđeni su prigodni pokloni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija