• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

16:06

UZIMAO SAM MITO I KOKAIN! Potresna ISPOVEST kapitena REPREZENTACIJE!

printscreen

Ostali sportovi

UZIMAO SAM MITO I KOKAIN! Potresna ISPOVEST kapitena REPREZENTACIJE!

Podeli vest

Bivši kapiten kriket reprezentacije Zimbabvea Brendan Tejlor priznao je danas da je uzeo novac od osoba koje su pokušale da ga ucene da namesti utakmice video snimkom na kome se vidi kako konzumira kokain tokom posete Indiji 2019. godine

Tejlor je rekao da će dobiti višegodišnju suspeniziju i da je hteo da se oglasi pre Medjunarodne kriket unije (ICC). On je priznao da je uzeo 15.000 dolara, ali je rekao da nikada nije namestio utakmicu. Tejlor je naveo da je u oktobru 2019. godine pozvan u Indiju na razgovor o mogućem sponzorstvu. On je rekao da mu je na večeri sa biznismenom ponudjen kokain i da je "budalasto zagrizao mamac".

- Sledećeg jutra isti muškarci su došli u moju hotelsku sobu i pokazali su mi video snimak na kome se vidi da uzimam kokain. Oni su rekli da će objaviti snimak ako ne pristanem da učestvujem u nameštanju medjunarodnih utakmica - naveo je Tejlor.

On je rekao da je uzeo 15.000 dolara kao "depozit" za nameštanje utakmica, a obećano mu je još 20.000 dolara "kada završi posao". Tejlor je dodao da mu je trebalo četiri meseca da prijavi incident i priznao je da je prekršio pravila protiv korupcije ICC.

Tejlor je istakao da će "ponizno" prihvatiti suspenziju i da se "nada da će njegova priča biti ohrabrenje za igrače kriketa da što ranije prijave bilo kakve nedozvoljene radnje". On je rekao da će se u utorak prijaviti u centar za rehabilitaciju "da se očisti i vrati svoj život na pravi put".

- Dugujem sebi i svojoj porodici da se očistim i stavim ih na prvo mesto. Dozvolio sam da neka suspstanca preuzme kontrolu i naruši moju viziju, moj moral i moje vrednosti i vreme je da dam prioritet stvarima koje su zaista važne - dodao je Tejlor.

On je naveo da je uzimao lekove za lečenje psihičkih problema i da je godinama prolazio kroz "pakao" zbog problema sa narkoticima. Tejlor je prošle godine posle 17 godina završio karijeru tokom koje je bio jedan od najboljih igrača i strelaca reprezentacije Zimbabvea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija