• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2022

20:01

NOVI BEOGRAD ISPUNIO OČEKIVANJA! Poslastica za KRAJ!

Starsportphoto

Ostali sportovi

NOVI BEOGRAD ISPUNIO OČEKIVANJA! Poslastica za KRAJ!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda trijumfalno su okončali ligaški deo domaćeg šampionata. Novobeograđani su u poslednjem kolu Superlige Srbije na gostovanju pobedili Šabac sa 16:7 (4:1, 4:0, 4:2, 4:4) i tako overili prvo mesto pred plej-of

Ekipa trenera Igora Milanovića u popunosti je opravdala ulogu favorita, a pitanje pobednika je praktično bilo rešeno već posle prvog poluvremena, kada su Novobeograđani stekli ubedljivu prednost 8:1.

Rasla je prednost Novog Beograda u nastavku meča, na semaforu je stajalo 10:1, a onda su izabranici Igora Milanovića malo smanjili gas i meč su rutinski priveli kraju.

Foto: Starsportphoto

 

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Strahinja Rašović i Draško Gogov sa po tri gola, dok su kod Šapčana bolji od ostalih bili Repanović, Šulc i Tubić sa po dva pogotka.

Četvrtfinalni mečevi plej-ofa vaterpolo šampionata Srbije igraće se 19. i 26. marta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00