• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mega Promotion System

27.03.2022

10:40

Srpski MMA borci dominiraju regionom! Bojković, Bosančić i Jurakić osvojili FNC5! (VIDEO)

Mega promotion system

Ostali sportovi

Srpski MMA borci dominiraju regionom! Bojković, Bosančić i Jurakić osvojili FNC5! (VIDEO)

Podeli vest

U Zabočkoj dvorani na FNC5, tri srpska MMA borca spektakularnim nastupima osvojili su srca publike, ali i gledalaca kraj malih ekrana

Matija Bosančić (21), MMA borac Unity Fight tima, zagrejao je dvoranu već na početku. U svom drugom profi meču u karijeri, Matija je izdominirao tehničkim nokautom u prvoj rundi i time poslao kući Italijana Rafaela Stropa. 

Nešto kasnije, Denis Jurakić (26) iz Ahilej borilačke akademije iznenadio je svojim nastupom sve prisutne. Iako je publika očekivala dobar parter, sudeći po tome da je Denis pre nešto više od godinu dana sa džudoa prešao na MMA, ove večeri videli smo pravi bokserski meč. Nokautom u prvoj rundi, Jurakić je  pokazao novo lice, a za Italijana Simona Danu preostalo je samo jedno. Da se vrati u Italiju i vredno trenira, do nekog sledećeg puta.

Najmlađi iz ovog srpskog MMA sastava, miljenik publike širom regiona, ali i momak od koga se mnogo očekivalo u startu, ponovo je priredio publici pravi spektakl. Marko Bojkovic (20) iz Ahilej borilačke akademije, ovoga puta dominirao je u tri runde nad Gruzijcem Lukom Giorgadzeom. Jednoglasnom odlukom sudija, nije bilo dileme, da je  Marko odneo svoju treću pobedu, bez poraza i svoje ime upisao kao prvi poraz u karijeri Luke Giorgadzea. 

Foto: Mega promotion system

Marko Bojković, trener Ivan Đorđević i Denis Jurakić (desno)

Bukvić i Janković zaustavljeni! 

Mada nije uspeo da osvoji FNC5, Đorđe Bukvić (23) iz Unity Fight tima, u spektakularnom nastupu i možda najboljem nastupu večeri, sudeći po reakcijama publike, nije uspeo da se pridruži pobedničkoj ekipi. 

Bukvić je u tri runde nanosio štetu Pleuratu Smajliju iz American Top Tima i imao gotovo punu kontrolu nad svojim protivnikom. Međutim, to nisu mislile i sudije, pa je pobeda dodeljena borcu iz American Top Tima. 

Njegov kolega iz Fight Company tima, Aleksandar Janković (27) izgubio je meč od starijeg i iskusnijeg borca iz Hrvatske Ivice Truščeka i to tehničkim nokautom u trećoj rundi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 2 godine

Liče na prvoborce. Revolucija koja teče.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija