• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

13:21

BRAVO DEVOJKE! NOVO ZLATO ZA SRBIJU! Zorana, Jasmina i Brankica NAJBOLJE U EVROPI (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

BRAVO DEVOJKE! NOVO ZLATO ZA SRBIJU! Zorana, Jasmina i Brankica NAJBOLJE U EVROPI (VIDEO)

Podeli vest

Ženski tim Srbije u sastavu Zorana Arunović, Jasmina Milovanović i Brankica Zarić osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u streljaštvu na 10 metara vazdušnim pištoljem, koje se održava u Norveškoj

Reprezentativke Srbije su se popele na naviše mesto na postolju, drugo mesto i srebrna medalja pripala je Italijankama. Francuskinje su morale da se zadovolje sa bronzanim odličje.

Ovo je peta medalja za srpske strelce u dvorani živopisnog imena "Vikinški brod". 

Prethodno, zlato je osvojila Teodora Vukojević (vazdušna puška), srebrom su se okitili Zorana Arunović (pištolj) i miks Andrea Arsović/Lazar Kovačević (vazdušna puška), a bronzom miks Arunović/Damir Mikec.

Kada se tome dodaju medalje mladih strelaca koji su nešto ranije u istoj dvorani osvojili dva srebra i dve bronze na juniorskom EP, jasno je da će Srija još dugo biti velesila u streljaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija