• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2022

13:12

PORODIČNA TRAGEDIJA SVETSKOG ŠAMPIONA! Tajson Fjuri dva puta iskusio Ronaldovu bol!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

PORODIČNA TRAGEDIJA SVETSKOG ŠAMPIONA! Tajson Fjuri dva puta iskusio Ronaldovu bol!

Podeli vest

Popularni "Kralj Cigana"m Tajson Fjuri odbranio je svoj WBC pojas pobedom u šestoj rundi nad Dilijanom Vajtom

 

Nakon odbrane pojasa, Fjuri je rekao da je to verovatno bio njegov poslednjimeč, jer je obećao svojoj supruzi Paris da se neće više boriti.

Paris je Tajsonova najveća podrška u životu. Upoznali su se kao tinejdžeri na jednoj proslavi kada je Paris imala 15, a Fjuri 19 godina. Dve godine kasnije su se venčali, a imaju tri sina i tri ćerke.

- Od malih nogu sam želela da imam veliku porodicu. To mi je u krvi jer je moja baka imala osmoro dece. Sa svakom bebom koju smo dobili raslo je moje samopouzdanje. Imam rutinu i znam šta nam odgovra - rekla je Paris.

Nažalost, tragedije ih nisu zaobišle. Njih dvoje su osetili najveću bol koju čovek može da doživi - bol nakon gubitka deteta.

- Znam da ljudi kada vide našu veliku porodicu pomisle da nismo morali da se trudimo da bismo dobili decu. Međutim, to nije istina. Nažalost, izgubili smo dve bebe, što je za nas bilo devastirajuće i zato znam kako je svima koji su to doživeli. To nikada neću preboleti, ali srećom imala sam Tajsona i ostale članove porodice koji su bili uz mene - otkrila je nedavno Paris.

Tajson i Paris su prvo dete izgubili 2014. godine, slavni bokser je jednom pričao o tom traigčnom događaju.

- Moja žena Paris je rodila mrtvo dete u šestom mesecu trudnoće. Morao sam biti s njom. Mi smo bili u jednom delu bolnice, a stric Hej je bio na samrti u drugom, sve se dešavalo u isto vreme- rekao je on.

Drugu bebu su izgubili 2018. godine i to na dan Fjurijeve borbe.

- Bila sam trudna osam nedelja, a onda sam na dan borbe izgubila bebu. Nisam to rekla Tajsonu pre borbe. Međutim, čim se završila odmah sam mu rekla. Otišli smo u bolnicu gde nam je to i potvrđeno. Pet nedelja kasnije sam ponovo zatrudnela - ispričala je jednom prilikom Paris.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija