• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2022

15:34

Pašće vam VILICA kada ovo vidite! Fjuri ZGRNUO MILIONE za jedno veče!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Pašće vam VILICA kada ovo vidite! Fjuri ZGRNUO MILIONE za jedno veče!

Podeli vest

Tajson Fjuri, britanski bokser, nokautom je savladao Dilijana Vajta i odbranio pojas teške kategorije, a dobro je i zaradio

Fjuri je u šestoj rundi aperkatom udario protivnika, koji nije bio u stanju da nastavi borbu. Time je nastavljen pobednički niz Britanca, koji je upisao 32. pobedu u 33 meča.

"Kralj Cigana" je posle meča rekao da je uradio sve što je žele, te da je vreme za penziju u koju će otići punog novčanika.

Frenk Voren i njegova promoterska kuća obezbedili su ogroman honorar od 41.000.000 američkih dolara. Dogovorena je podela u odnosu 80:20 u korist Fjurija.

Prvaku je tako bilo zagarantovano 29.500.000 dolara, ali je osigurao i dodatni bonus od 4.100.000 dolara zbog pobede, pa se kući vratio bogatiji za 33.600.000 dolara. 

Vajtu je pripalo preostalih 7.400.000 dolara, što je njegov najveći honorar za sada u karijeri.

Obećao sam supruzi da ću završiti posle borbe sa Vajlderom, ali ponudili su mi borbu na "Vembliju", mislim da sam to zaslužio i dugovao sam to navijačima. Kakav način da se oprostim. Sada je gotovo. Moram da budem čovek od reči. Mislim da je to to - zaključio je Fjuri.

Borio se 33 puta, samo jednom nije pobedio, ali nije nikada ni poražen. Ukoliko se povuče bez poraza, biće drugi teškaš u istoriji kome je to pošlo za rukom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija