• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

21:49

SRBIN ZABELEŽIO 12. TRIJUMF U PROFESIONALNOM BOKSU! Nokautiran i Finac, Veljko gazi redom!

Privatna arhiva

Ostali sportovi

SRBIN ZABELEŽIO 12. TRIJUMF U PROFESIONALNOM BOKSU! Nokautiran i Finac, Veljko gazi redom!

Podeli vest

Veljko ekspres protutnjao je Jagodinom! Jane Forsman i nekako se držao u prvoj rundi, ali je onda Ražnatović kao brzi voz udario u njega i posle nekoliko nokdauna trener Finca je bacio peškir u ring!

Bila je to 12. pobeda u isto toliko mečeva srpskog kruzeraša, a čak deveta nokautom. Ovacije u prepunoj hali Jasa u Jagodini nisu izostale.

Foto: Privatna arhiva

- Svaka čast Janeu Forsmanu i veliko hvala što je spasio ovu reviju da ne propadne za mene, s obzirom na to da se Venecuelanac nije pojavio zbog problema s vizom. Finac se hrabro borio, momački odradio do poslednjeg atoma snage, skidam mu kapu. Ipak, osećam se kao da nisam
radio ovaj meč, željan sam težih pobeda i većih imena, i sada, počevši od 16. septembra, krećemo na sve i na svakoga. Želim titulu prvaka sveta, željan sam pravog testa u ringu i to obećavam beogradskoj publici 8. novembra. Dosta smo učili o letenju, vreme je da raširimo krila. Uz moj
tim i trenera Zorana Bačulova spreman sam za velika dela. Slava Bogu! - u dahu je rekao Ražnatović posle meča. Na spektaklu u prepunoj jagodinskoj sportskoj hali, pored dva profi meča u
boksu, viđena su i četiri kik boks megdana i karate.

 

Slavio i Konovalov

U drugoj rundi nokautom slavio je i Aleksandar Konovalov. Ljubimac Jagodinaca je pred porodicom i prijateljima u rodnom gradu tukao Čeha Vojteha Majera za svoju maksimalnu treću pobedu u profi ringu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija