• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

21:54

SRBIN NOKAUTIRAO RIVALA U NEMAČKOM OBERHAUZENU! Pao i Perdomo, Veljko UPISAO 13. TRIJUMF! (VIDEO)

PR TIM Veljko Ražnatović

Ostali sportovi

SRBIN NOKAUTIRAO RIVALA U NEMAČKOM OBERHAUZENU! Pao i Perdomo, Veljko UPISAO 13. TRIJUMF! (VIDEO)

Podeli vest

Ono što je obećao - to je i ostvario! Veljko Ražnatović (25) zabeležio je svoj 13. trijumf u isto toliko profesionalnih mečeva, a poslednja žrtva srpskog boksera bio je Venecuelanac Gusmir Perdomo

U sjajnom meču Venecuelanac pokazao zašto je bio izazivač za svetsku titulu, ali je Ražnatović dokazao da je naš najbolji kruzeraš.

Viđen je fenomenalan meč u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji svetski poznate agencije Petkos boks promoušn! I ovaj duel završio je Veljko nokautom (jubilarnim desetim do sada), iako je sedmostruki prvak Venecuele i tri puta Fedelatin šampion bio više nego jak rival.

Prekid je usledio na 2.33 minuta u trećoj rundi.


- Drago mi je da sam na ovakav način otvorio vrata za velike mečeve koji predstoje. Gusmir je daleko moj najbolji protivnik do sada, što je i dokazao sam meč u kojem je imao jako dobre momente. Borba nimalo laka, a za pobedu je zaslužan moj trener Zoran Bačulov, kao i Vladan
Babić i svi moji sparing partneri i ljudi koji učestvuju u mom oporavku. Vidimo se uskoro ponovo
- izjavio je Ražnatović nakon trijumfa u Oberhauzenu.

Novi ulazak u ring planiran je za 8. novembar u Beogradu.
- To će biti pravi spektakl, sa vrhunskim rivalom. Srbija će uživati - dodao je definitivno najbolji srpski kruzeraš u ovom trenutku.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK
Mečeva 13
Pobeda 13
Pobeda nokautom 10


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija