• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. M.

18.10.2022

07:12

INFORMER OTKRIVA KAKVE SU NAŠE ODBOJKAŠICE PRIVATNO! Devojke lavljeg srca!

OSS

Ostali sportovi

INFORMER OTKRIVA KAKVE SU NAŠE ODBOJKAŠICE PRIVATNO! Devojke lavljeg srca!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije zadivile su sportski svet sjajnim partijama na Svetskom prvenstvu, ali one plene i van trena

Bojana Drča se porodila prošle godine, Milenkovićeva spasava životinje, a Jegdićeva je napustila medeni mesec zbog reprezentacije

Srpske odbojkašice impresionirale su celu naciju, ali i ljubitelje sporta širom sveta osvajanjem drugog uzastopnog zlata na Svetskom prvenstvu.

Blistale su na terenu, naporno takmičenje u Poljskoj i Holandiji završile bez poraza i sa samo pet izgubljenih setova. Međutim, one plene i van terena lepotom, ali i raznim podvizima u privatnom životu, koji su za svaku pohvalu. Informer vas upoznaje sa zlatnim timom i svime što rade van terena.

Bianka Buša (28)

Odbojkašica PTT Spora dolazi iz sela Kucura nadomak Vrbasa, odakle su fudbaler Ljubomir Fejsa i bivši sudija Milorad Mažić. Bianka je tokom Olimpijskih igara 2016. bila u vezi sa poznatim brazilskim odbojkašem Rikardom Lukarelijem, bar je on tako ispričao tamošnjim medijima.

Foto: Starsportphoto

Bianka Buša

 

Katarina Lazović (23)

Odbojkašica Monce jedna je od onih koji plene gde god da se pojave, kako lepotom tako i harizmom. U maju je obelodanila vezu sa srpskim košarkašem Nemanjom Dangubićem, koji je sada član grčkog Promiteasa.

Foto: Instagram

katarina Lazović

Bojana Drča (34)

Bojana Drča, nekada Živković, porodila se u januaru prošle godine i na svet donela sina Relju, a sada je predvodila Srbiju do zlata i završila u idealnom timu Svetskog prvenstva. Udata je za nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Luku Drču.

Foto: beta

Bojana Drča

Mina Popović (28)

Kraljevčanka Mina Popović jedna je od onih skromnih devojaka iz komšiluka, uprkos brojnim medaljama sa reprezentacijom i trofejima sa klubovima. Za sebe kaže da je jednostavna i da je slava nije promenila.

Foto: Instagram

Mina Popović

Slađana Mirković (27)

Devojka iz senke i oslonac pre svega naše najbolje odbojkašice Tijane Bošković. Njih dve su najbolje prijateljice, zbog čega sjajno funkcionišu i u reprezentaciji. Užičanka je poznata po tome što se sjajno nosi sa pritiskom.
 

Foto: Starsportphoto

Slađana Mirković

Brankica Mihajlović (31)

Harizmatična devojka iz Brčkog zaštitni je znak našeg nacionalnog tima. U januaru je mislila da je njenoj karijeri došao kraj zbog povrede, ali se vratila. Voli narodnu muziku poput Mileta Kitića i Ane Bekute, a za Svetsko prvenstvo 2018. trenirala je sa našim košarkašima Bobijem Marjanovićem i Milošem Teodosićem. Na takmičenja uvek nosi rakiju iz rodnog grada za proslavu medalje.
 

Foto: Tanjug

Brankica Mihajlović

Teodora Pušić (29)

Libero reprezentacije prikupila je brojne simpatije igrama, ali i time što je sa balkona Skupštine grada pozdravila baku i deku, koji su došli iz Užica u Beograd da vide unuku. Ljubitelj je ekstremnih sportova, pa je nedavno skakala padobranom.
 

Foto: Starsportphoto

Teodora Pušić

Ana Bjelica (30)

Iskusna odbojkašica dolazi iz sportske srpsko-crnogorske porodice. Njen brat je košarkaš Milko Bjelica, koji je branio boje Crne Gore. Jedanaest godina starija sestra takođe je košarkašica, završila je karijeru i takođe je nastupala za Crnu Goru.
 

Foto: Beta

Ana Bjelica

Maja Aleksić (25)

Po mnogima najlepša srpska odbojkašica Maja Aleksić mogla je da se bavi i modelingom. Odabrala je sport i nije dala da je brojni komplimenti sputaju u pohodu na uspešnu karijeru.
 

Foto: Instagram

Maja Aleksić

Jovana Stevanović (30)

Ćerka čuvenog srpskog fudbalera i trenera Gorana Stevanovića Plavog nekoliko godina je bila van reprezentacije zbog svađe sa bivšim selektorom Zoranom Terzićem. Kasnije je objasnila kako je došlo do nesporazuma, ali je to za nju prošlost jer joj je Santareli dao punu podršku.
 

Foto: Reuters

Jovana Stevanović

Aleksandra Jegdić (28)

Libero Srbije očigledno se nije nadala pozivu u reprezentaciju jer ju je selektor Santareli zatekao na medenom mesecu! Ona je tada uživala sa suprugom, za kog se nedavno udala, ali je uživanje bez razmišljanja prekinula i spakovala se za pripreme.

Foto: Instagram

Aleksandra Jegdić

Tijana Bošković (25)

Malo toga je nepoznato o Tijani Bošković, jednoj od najplaćenijih odbojkašica sveta, a možda i najboljoj. Starija sestra Dajana igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine pošto zbog velike konkurencije za nju u Srbiji nema mesta, dok je mlađi brat Viktor košarkaš i nastupao je za mlađe selekcije Srbije. Godinama je u vezi sa programerom Đorđem Orestijevićem.

Foto: Beta

Tijana Bošković

Bojana Milenković (25)

Uvek nasmejana Milenkovićeva, čak i kada je doživljavala strašne povrede, zadivila je javnost i svojom humanošću. Ona je prošle godine u Rumuniji sa Majom Aleksić spasla psa iz ruševina i usvojila ga.

Foto: Instagram

Bojana Milenković

Sara Lozo (25)

Primač Sara Lozo takođe je jedna od harizmatičnijih u timu. O privatnom životu Jagodinke ne zna se mnogo, osim da kao njene brojne koleginice voli životinje. Uživa i u vožnji kvadom u slobodno vreme.

Foto: Starsportphoto©

Sara Lozo

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija