• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2022

10:08

VELIKA TRAGEDIJA U BOSNI! Preminula najuspešnija triatlonka, policija sumnja na samoubistvo!

Ostali sportovi

VELIKA TRAGEDIJA U BOSNI! Preminula najuspešnija triatlonka, policija sumnja na samoubistvo!

Podeli vest

Neira Odobašić, triatlonka iz Bosne i Hercegovine, preminula je u 33. godini

Iz policije su za portal Klix.ba potvrdili da su u noći između nedelje i ponedeljka oko 1.00 sat po pozivu pronašli beživotno telo.

Prve sumnje ukazuju na samoubistvo. Dodali su da i dalje traju istražne radnje o ovoj tragediji.

Kako prenosi portal klix.ba, Neira je bila najuspešnija triatlonka iz te zemlje i jedna od najboljih u regionu. Poslednji veliki uspeh ostvarila je u Norveškoj gde je završila najekstremniji triatlon na svetu poznat kao Norseman.

- Za mene je bila velika stvar da stojim na vrhu Gaustatopena jer je to cilj koji sam godinama gledala na raznoraznim snimcima i fotografijama vezanim za Norseman. S druge strane, na dan trke ste od 3.00 sata ujutro u '"race modu"', ne dozvoljavate sebi da osjećate bol, hladnoću... Fokus je na plivanju, pedalanju, trčanju, kretanju, ishrani i kada konačno možete stati na cilju, sve emocije od tog dana, mjeseci treninga, od činjenice da ste tu, jednostavno vas preplave -rekla je Neira nedavno za portal Klix.ba svoje prve utiske posle trke.

Nedavno je nastupala i u Poreču gde je trku završila na drugom mjestu u svojoj konkurenciji. Bila je i vrsan programer te je više godina radila u nekoliko IT kompanija u Sarajevu. Nedavno je osnovala i svoju firmu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija