• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

07.11.2022

20:06

OGLASIO SE PRETUČENI TRENER PARTIZANA! Uleteo je i počeo da me tuče iz čistog mira!

Starsportphoto

Ostali sportovi

OGLASIO SE PRETUČENI TRENER PARTIZANA! Uleteo je i počeo da me tuče iz čistog mira!

Podeli vest

Legendarni veslački reprezentativac Nikola Stojić pretučen je danas od strane Dušana Kovačevića

Tokom dana pojavila se informacija da je legendarni reprezentativac u veslanju Nikola Stojić, koji trenutno obavlja ulogu trenera VK Partizan, pretučen od strane sportskog direktora Crvene zvezde Dušana Kovačevića.

U međuvremenu oglasili su se i crno-beli saopštenjem, a tim povodom Stojić je u izjavi za "Telegraf" otkrio sve detalje ovog incidenta:

Dušan Kovačević je uleteo u kancelariju generalnog sekretara Antića, s kojim sam ja pričao jedno pola sata oko priprema i nabavke neke pripreme i drugih nekih stvari. Uleteo je euforično i seo pored njega i počeo s njim da dogvoara. Rekao sam da sačeka da završimo, on je samo skočio, ničim izazvan, skočio na mene i počeo da napada. Nisam se branio, niti uzvraćao - rekao je Stojić, pa nastavio:

Foto: Starsportphoto

Nikola Stojić je otkrio sve detalje napada

- Kovačević je skočio iz čista mira i napao me, već sam sedeo tu, on je samo došao i bez ikakvog razloga počeo da me tuče.

Trener Partizana je objavio i da to nije prvi put da Kovačević pravi slične ispade, pošto je već u "veslačkom svetu" poznat kao neko ko je napadao trenere.

- Divljački se poneo, on je imao takve ispade u ovom svetu i sa nekim trenerima u svom klubu, nije mu prvi put da napadne nekog - zaključio je Stojić, koji je morao da da izjavu i policiji, ali i da obavi preglede u Urgentnom centru, ali je naposletku dodao i da se sada oseća dobro.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija