• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

13.11.2022

18:01

GAJIĆ DOBIO NASLEDNIKA! Proslavljeni reprezentativac IMENOVAN za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije!

Starsportphoto

Ostali sportovi

GAJIĆ DOBIO NASLEDNIKA! Proslavljeni reprezentativac IMENOVAN za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije!

Podeli vest

Đula Mešter, dosadašnji prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, izabran je za predsednika OSS, jednoglasnom odlukom delegata na vanrednoj izbornoj Skupštini

Đula Mešter je jedan od naših najboljih odbojkaša svih vremena. Tokom svoje bogate karijere osvojio je 12 medalja sa reprezentacijom Jugoslavije, a na ovom mestu nasledio je Zorana Gajića koji je postao novi ministar sporta u Vladi Srbije.

Diplomirao na Višoj mašinskoj školi u Subotici i stekao zvanje inženjera mašinstva. Govori mađarski, italijanski i engleski jezik.

Igrao je za klubove u Italiji i Grčkoj, a u domaćem prvenstvu za Spartak i Vojvodinu, sa kojom je 1996. godine osvojio treće mesto u Kupu šampiona.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Mešter je bio predsednik SD Spartak iz Subotice, dok na mesto potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije izabran je 2016. godine.

Đula Mešter je u skladu sa Statutom OSS predložio članove Nadzornog odbora u narednom mandatu. Jednoglasnom odlukom delegata, Dragan Tadić je izabran za predsednika, a Stefan Čuković i Novak Savanović za članove Nadzornog odbora OSS.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija