• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2023

22:20 >> 23:15

LOŠE VESTI ZA ORLOVE - KATAR SLAVIO! Srbija protiv RIVERINE čete rešava svoju SUDBINU!

Starsportphoto

Ostali sportovi

LOŠE VESTI ZA ORLOVE - KATAR SLAVIO! Srbija protiv RIVERINE čete rešava svoju SUDBINU!

Podeli vest

Rukometaši Katara nadigrali su Alžir sa 29:24 (12:11) u drugom kolu Svetskog prvenstva

Rezultat koji ne ide na ruku Srbiji, ali koji je bio očekivan. Katar je u drugom kolu Svetskog prvenstva savladao Alžir sa 29:24 i tako zakazao okršaj protiv Orlova u borbi za dva boda u drugoj fazi takmičenja. 

Bili su Alžirci u igri tokom većeg dela utakmice, ali je Katar predvođen sjajnim Valerom Riverom na klupi uspeo da slomi otpor rivala. Briljirao je kapiten Madadi sa sedam golova, a šest je postigao Rafael Kaput. 

Sa druge strane ponovo je raspoložen među stativama bio Kalifa Gedban, ali je u drugom poluvremenu "zatajila" odbrana Alžira. Napadački je najraspoloženiji bio Daud sa šest golova. 

Foto: Tanjug/AP

U grupi sa kojom se ukršta Srbija - Norveška je opravdala ulogu favorita i savladala Argentinu. Skandinavci su se mučili tokom prvog poluvremena, ali je u nastavku sve došlo na svoje mesto. 

Svoj dan su imali Sander Sagosen, Magnus Rod i Bartold sa po šest golova, dok je na drugoj jedini raspoložen bio Dijego Simonet sa sedam postignutih golova. Ranije danas Holandija je ponizila Severnu Makedoniju i tako dovela četu Kirila Lazarova na prag eliminacije. 

Hrvatska je bez problema savladala nemoćnu Ameriku sa 40:22 (20:12), dok je Danska sa 15 razlike dobila Bahrein 36:21. 

SVETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE – 2. KOLO

Nedelja

GRUPA E

Nemačka - Srbija 34:33 (19:17)

Katar - Alžir 29:24 (12:11)

 

Standings provided by Sofascore

 

GRUPA F

Makedonija - Holandija 24:34 (11:18)

Norveška - Argentina 32:21 (16:12)

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija