• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

10:59

JEZIVO! MAJKA NE VERUJE DA JOJ SE ĆERKA UBILA! Ovo je POSLEDNJA poruka preminule odbojkašice!

Pixabay

Ostali sportovi

JEZIVO! MAJKA NE VERUJE DA JOJ SE ĆERKA UBILA! Ovo je POSLEDNJA poruka preminule odbojkašice!

Podeli vest

Mlada odbojkašica Julija Ituma izgubila je život u Istanbulu kada je pala kroz prozor hotelske sobe. Ubrzo nakon smrti pojavio se jeziv snimak nesrećne mlade sportiskinje, a sada i oproštajna poruka.

Odbojkašica Novare, Julija Ituma, boravila je u gotelu sa svojim timom koji je odigrao revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Edžačibasija za koji nastupa i reprezentativka Srbije Tijana Bošković.

Nakon što je svetlost dana ugledao snimak koji je nastao malo pre smrti, sada je obelodanjena i poslednja poruka tragično preminule sportiskinje.

Prvo su lokalni mediji javili samo da je osamnaestogodišnja odbojkašica pala sa prozora hotelske sobe (sa šestog sprata), a iako je policija odmah izašla u javnost da je reč o samoubistvu, istražni organi su rešili da se detaljnije posvete ovom slučaju.

 

 

Sada je poznato da je tokom večeri, posle poraza, Julija Ituma rekla drugaricama da se "ne oseća dobro". Bila je u sobi 607 na šestom spratu sa cimerkom Lusijom Varelom Gomez, koja je policiji izjavila "Nas dve smo pričale do sat i po iza ponoći. Tada sam zaspala. Ujutru su mi rekli da je pala kroz prozor".

Policija je utvrdila da je Ituma od 22.49 do 23.30 bila u hodniku hotela i pričala sa nekim telefonom, a onda ušla u sobu. Poslednja poruka koju je Julija Ituma poslala bila je u Whatsapp grupi kluba, i to usred noći. Tada je napisala samo: "Zbogom".

Kako javlja italijanska "Republika", majka preminule odbojkašice, Elizabet, doputovala je u Tursku odmah nakon što je saznala šta se desilo i izjavila da ne veruje da je njena ćerka izvršila samoubistvo.

- Moja ćerka je bila tako jaka. Ne verujem da je želela da skoči kroz prozor - poručila je nesrećna žena.

Taj medij navodi da je Ituma zvala svoju majku oko deset sati uveče i rekla:

- Mama, izgubile smo. Ja sam osvojila dva poena, ali je tim bio užasan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija