• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

15:35

SAŠA VIDIĆ JE OSTAVIO PEČAT I U SRPSKOM SPORTU! Na dva VELIKA takmičenja je Srbija "sijala" u njegovim kreacijama! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

SAŠA VIDIĆ JE OSTAVIO PEČAT I U SRPSKOM SPORTU! Na dva VELIKA takmičenja je Srbija "sijala" u njegovim kreacijama! (VIDEO)

Podeli vest

Kao bomba je odjenknula vest da da je poznati srpski kreator Saša Vidić preminuo, a čovek koji je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima dizajnirao je opremu i za srpske sportiste.

Saša Vidić rođen je 1971. u selu Mlaka u Hrvatskoj, a od 1991. živeo je i radio u Beogradu, gde se doselio početkom rata u Hrvatskoj.

Ostavio je dubok trag u srpskom sportu, jer je Vidić osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijske igre u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qNpuJdF4hxw

 

Tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, političarima...

Dizajner je juče primljen u bolnicu veoma teškom opštem stanju, priključen je na respirator, a imao je i početnu fazu sepse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija