• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

19:50

NOVA TRAGEDIJA! DVOSTRUKI SVETSKI ŠAMPION PAO SA TERASE I POGINUO na odmoru u Parizu! O BIZARNOJ NESREĆI PRIČA SVET! (FOTO)

printscreen facebook

Ostali sportovi

NOVA TRAGEDIJA! DVOSTRUKI SVETSKI ŠAMPION PAO SA TERASE I POGINUO na odmoru u Parizu! O BIZARNOJ NESREĆI PRIČA SVET! (FOTO)

Podeli vest

Dvostruki juniorski svetski prvak (2015, 2016) u umetničkom klizanju Mikele Sika (26) izgubio je život u bizarnoj nesreći tokom odmora u Parizu.

Kako prenose strani mediji, Sika je pao sa terase i preminuo na licu mesta, a zasad niko ne navodi okolnosti pod kojima se tragedija dogodila.

Od mladog sportiste, koji je poslednjih godina radio i kao trener, oprostio se klub Polisportiva Đovani Masi.

- Sa neizmernim bolom i nevericom saopštavamo vest o iznenadnoj i preranoj smrti našeg mladog trenera Mikelea Sike. Sa nama je nekoliko godina, rođen je 1997, a pre nego što se posvetio treninzima imao je važnu karijeru umetničkog klizača sa juniorskom svetskom titulom i seniorskim evropskim srebrom. Najiskrenije saučešće celoj porodici - stoji u objavi njegovog kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kokorin

pre 11 meseci

Да се свима поруше терасе.Само 10% да остане код власника који прођу курс за употребу терасе.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija