• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

23:21

PIJEM, DUVAM I PLAĆAM PROSTITUTKE... Bokser ŠOKIRAO svet, pa DEMANTOVAO objavu

Ostali sportovi

PIJEM, DUVAM I PLAĆAM PROSTITUTKE... Bokser ŠOKIRAO svet, pa DEMANTOVAO objavu

Podeli vest

Jedan od najboljih svetskih boksera Endi Ruiz bio je u centru skandala nakon što je na njegovom Tviter nalogu objavljen sporan status.

Šokirao je Endi Ruiz svet objavom na svom Tviteru, ali je vrlo brzo stigao demanti od strane slavnog boksera. Meksikanac je ekspresno na Instagramu objavio kako je njegov nalog hakovan, te da on nema nikakve veze sa stravičnim rečima koje su hakeri objavili na internetu. 

- Želeo sam da podelim sa vama kakav je moj život van sporta. Volim da pijem kodein i pušim travu po ceo dan. Takođe, kupujem i prostitutke. Posle ovoga idem na sastanke da očistim svoju krv kako bi se VADA uverila da sam čist kada dođe vreme za borbe - napisao je Endi Ruiz. 

Ipak, ubrzo je na Instagramu demantovao da se radi o njegovom tvitu koji u najkraćem roku i obrisan. 

Vredi pomenuti da je Endi Ruiz u poslednje vreme prolazio kroz težak period u životu budući da se razveo od supruge Džuli Lemus. Njih dvoje su prekinuli svoju brak nakon što su svetski mediji brujali o tome da je Meksikanac vara sa Mejeli Alonso. 

Glasine su se obistinile budući da su Ruiz i Alonsova vrlo brzo potvrdili svoju vezu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija