• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

21:55

VELIKI USPEH SRPSKE ATLETIČARKE! Angelina Topić skočila do novog  nacionalnog rekorda!

EPA

Ostali sportovi

VELIKI USPEH SRPSKE ATLETIČARKE! Angelina Topić skočila do novog nacionalnog rekorda!

Podeli vest

Srpska atletičarka Angelina Topić oborila je nacionalni rekord u skoku uvis preskočivši visinu od 197 na Dijamantskim igrama u Parizu.

Ovim impresivnim skokom, ćerka čuvenog atletičara Dragutina Topića, nadmašila je prethodni nacionalni rekord za dva centimetra i to u trećem pokušaju.

Nakon obaranja rekorda, Angelina je izjavila da je veoma srećna zbog rekorda i najavila nastavak napornih priprema za još bolje rezultate.

- Ponosna sam što sam uspela postaviti novi nacionalni rekord. Ovo je samo početak i radujem se daljem napretku i postizanju još većih visina - rekla je Topićeva.

Foto: EPA

Angelina Topić tokom evropskog dvoranskog prvenstva

Iz Atletskog saveza Srbije nisu štedeli pohvalne reči o mladoj atletičarki iz Beograda.

" Ovaj uspeh ne samo da je odraz Angelininog izvanrednog talenta, već je i izvor inspiracije za sve mlade sportiste koji sanjaju o postizanju rezultata. Ovo je još jedna potvrda njenog napornog rada i uloženog truda.

Njen neumoran rad, predanost i posvećenost atletici doveli su je do ovog izvanrednog rezultata " stoji u čestitki Atletskog saveza Srbije.

Angelina je u ukupnom plasmanu zauzela treće mesto i jedna je od najmlađih takmičarki ikada koja se takmičila na ovako prestižnom takmičenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!
Politika

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!

Deo opozicije plasira laži u vezi sa Novim Sadom i Nišom sa ciljem da dokaže kako se u te gradove ulaže manje nego u Beograd, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić i dodao da građanke i građani treba da znaju da se i u druga dva najveća grada u Srbiji vodi politika razvoja, investicija i izgradnje koja obezbeđuje nova radna mesta i viši životni standard.

26.05.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija