• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

07:21

Brutalan nokaut! Udarac nogom u glavu, poslao ga je na spavanje! (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Brutalan nokaut! Udarac nogom u glavu, poslao ga je na spavanje! (VIDEO)

Podeli vest

U meču za pamćenje Džastin Gejdži, je u kategoriji do 70 kilograma, nokautirao Dastina Poarijea.

Gejdži se tako osvetio Poarijeu za poraz koji mu je naneo još 2018. godine, kada ga je zaustavio tehničkim nokautom.

Do trijumfa je Gejdži došao spektakularnim nokautom u drugoj rundi, koji je došao posle desnog haj-kika. Desnom nogom je Gejdži pogodio direktno u glavu Poarijea, koji se srušio na pod i borba je momentalno bila zaustavljena od strane sudija. Usledila je i spektakularna proslava Gejdžija, koji se popeo na ivicu oktagona i napravio salto unazad.

Poarije je od starta pritiskao, posle tri minuta borbe je fantastično pogodio Gejdžija zadnjim direktom, a potom je usledio još nekoliko konkretnih udaraca. Džastin je dobio posekotinu pored levog oka,  delovalo je da Poarije preuzima inicijativu nakon prve runde. Ali, Grejdži nije odustajao, nakon 60-ak sekundi druge runde, usledio je brutalan udarac nogom u glavu, uspeo je da plasira još jedan udarac pre nego je sudija uskočio i prekinuo meč. 

Bila je ovo 25. pobeda u profesionalnoj karijeri za Džastina Gejdžija, čak 20. nokautom, a ima i jedan trijumf predajom protivnika, dok ima i četiri poraza. Sa druge strane, Poarije je sada na skoru 29-8. 

 

 

 

Posle trijumfa Gejdži je poručio da je otvoren za novi pokušaj da napadne titulu šampiona lake kategorije, koju trenutno drži ruski borac Islam Mahačev i koju će u oktobru braniti protiv Čarlsa Oliveire u revanšu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija