• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

11:04

Tuga! Poznata sportistkinja poginula dok je bila sa sinom!

printscreen

Ostali sportovi

Tuga! Poznata sportistkinja poginula dok je bila sa sinom!

Podeli vest

Iz Kanade stižu strašne vesti! Aleksandra Pol (31), bivša reprezentativka ove zemlje u umetničkom klizanju, preminula u saobraćajnoj nesreći.

Kanadska umetnička klizačica Aleksandra Pol (31), poginula je u Ontariju. Ona je stradala u strašnom sudaru kada je kamion udario u nekoliko vozila koja se u tom trenutku nisu kretala, nego su bila u koloni.

Poznata sportiskinja je poginula na licu mesta, dok je sa njom u tom trenutku bio i njen jednogodišnji sin. Mališan je  prebačen u bolnicu i za sada nije poznato u kakvom je stanju, ni kakve je povrede zadobio.

Aleksandra se porodila prošle godine i dečaka je dobila sa svojim dugogodišnjim partnerom u umetničkom klizanju Mičelom Islamom. Takođe, u jezivom sudaru su povređene još tri osobe, dva muškarca i žena i prebačeni su u bolnicu.

"Sa velikim bolom u srcu obaveštavamo vas o iznenadnoj smrti naše cenjene Aleksandre Pol. "Njenu posvećenost pratila je samo njena ljubaznost zbog koje su je voleli kolege sportisti, treneri i navijači", poručili su iz "Skejt Kanade", Saveza pod čijim okriljem se Aleksandra takmičila.

Nesrećna žena je osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u umetničkom klizanju za juniore 2010. godine i veliki broj medalja predstavljajući svoju zemlju zajedno sa Mičelom. Njih dvoje su bili u paru i na Zimskim olimpijskim igrama 2014. godine u Sočiju, a ona se povukla sa leda pre šest godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija